Merhaba 4-5 gün önce PC'de durduk yere çok fazla mavi ekran (BAD_POOL_CALLER, KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE, DRIVER_OVERRAN_STACK_BUFFER, EXCEPTION_ON_INVALID_STACK , SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED,
SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION, APC_INDEX_MISMATCH, HYPERVISOR_ERROR) almaya başladığım için format atmak istedim. Windows 10 Pro'daydım 11 Pro'ya geçmek istedim geçtim ama mavi ekranlar peşimi bırakmadı. 2-3 gün boyunca defalarca sıfırdan format sıfırdan kurulum yaptım forumları taradım, BIOS bozuk demişlerdi bazı mavi ekranlar için ben de PC'nin (Acer Nitro 5 AN515-46 R25Z, R5 6600H, 3050 Ti, 32 RAM, 1TB+512 GB M.2 SSD, Windows 10 Pro) sitesinden en son BIOS güncellemesini açtım sorunsuz yükselttim çok şükür.
O andan itibaren mavi ekran sayım sıfıra inmişti (driversiz boş Windows'ta bile yukarıda saydığım bütün mavi ekranları yiyordum boottan 1.5-2dk sonra) en son driverlarımı kurdum güncelleştirdim, sorun çıkartmasın diye Windows Update'i durdurdum ve o gün 0 mavi ekranla PC'yi kapattım ama dün PC'yi açtığımda "medal" denen oyun ekran kayıt programını açtım. Önce program crash yedi 3-4 sn sonra ekran dondu ve SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION hatası aldım, reboottan sonra tekrar yemedim ta ki bugüne kadar. Bugün ise Discord'u açtım, Discord crash yedi yine 3-4 sn sonra ekran dondu ve aynı hata, reboottan sonra tekrar oldu ve bu şu anki 3. reboot. Mavi ekran yemediğim için yazabildim bunu. Bu arada memtest64 indirip bi test yaptığıdma sorun bulamamıştı başka yapmam gereken bir test varsa belirtirseniz sevinirim. Yardımınızı bekliyorum.