RTX 3060 12 GB hazır sistem önerisi

Gözünü seveyim aynı kart bende var, oyun bazında konuşuyorsak onun her yeri 12 GB ve RTX olsa ne olur? Arkadaşlar indirimden güzel sistemler atarlar. RTX 3060 ya da 3060 Ti içeren sistem alma gibi bir hata yapma, sakın.

Dediğim gibi piyasayı pek bılmıyorum takıp etmıyorum bayağıdır 28k ya bir sistem atar mısınız işlemcisi fark etmez fakat ekran kartı NVIDIA RTX olursa sevinirim.

Dediğim gibi piyasayı pek bılmıyorum takıp etmıyorum bayağıdır 28k ya bir sistem atar mısınız işlemcisi fark etmez fakat ekran kartı NVIDIA RTX olursa sevinirim.

Ben sana şöyle farklı bir sistem atsam Ryzen 5600 + RTX 4060 18.500 TL ne dersin? İstediğin gibi özelleştir içini.

Diyorsan bunda 8 GB var, eh Ray Tracing ve DLSS 3.0 ile 3060 12 GB'ı güzelce dövüyor 4060.

Ben sana şöyle farklı bir sistem atsam Ryzen 5600 + RTX 4060 18.500 TL ne dersin? İstediğin gibi özelleştir içini.

Diyorsan bunda 8 GB var, eh Ray Tracing ve DLSS 3.0 ile 3060 12 GB'ı güzelce dövüyor 4060.

Gerçekten ucuz geldi işlemciyi ve ekran kartını en pahallıya cektim 300 400TL oynadı parça başına garip şekilde ucuz geldi biraz özellikleri arttırılıp alınır mı sizce??

Gerçekten ucuz geldi işlemciyi ve ekran kartını en pahallıya cektim 300 400TL oynadı parça başına garip şekilde ucuz geldi biraz özellikleri arttırılıp alınır mı sizce??
Alınmaz. Bütçen 28k oluyor. Rx 6800 var. Daha iyisi bulunmaz.

İlle de nvidia diyorsan

bu var. Tavsiye etmem rx 6800 daha iyi. Ama keyfin bilir.

Şu anda kendi bilgisayarım olmasa gözüm kapalı alırdım kendime.

Alınmaz. Bütçen 28k oluyor. Rx 6800 var. Daha iyisi bulunmaz.

Parasını saklamış olur var diye hepsini harcamasına ne gerek var. İleride çok isterse satar ikinci elden başka bir şey takar.

İleride fiyatlar ne olur bilinmez. 3070ti var şuan 26k'ya.

3070 Ti iyi bir seçenek değil zaten. Bir güç tüketimi var evlerden ırak, DLSS 3.0 yok, üzerine 8 GB VRAM. Yani.

Aslında 18.500 TL'ye 5600 + 4060 ikilisi gerçekten iyi, şu anda kartın üzerindeki olumsuz yorumlardan çekiniyor millet. Ama şu piyasada 20K altına alınacak belki en iyi NVIDIA sistem bu şu anda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00