Benim de 3050 Ti 8 GB RAM ile Low ayarlarda dahi 15FPS geçmiyor. Önceden böyle değildi yüksek ayarlarda oynayabiliyordum durup dururken böyle oldu, siz çözebildiniz mi?
Benim de 3050 Ti 8 GB RAM ile Low ayarlarda dahi 15FPS geçmiyor. Önceden böyle değildi yüksek ayarlarda oynayabiliyordum durup dururken böyle oldu, siz çözebildiniz mi?
Hatırladığım kadarıyla çünkü ben de ultrada kasmadan oynuyordum oyunu.
İndirmeyi başlattım dışarı çıkacağım, geldiğimde inmiş olur sonucu yazarım buraya da.
Yok bunda çok saçma bir şey var. Gelişmiş kısmını kapattım oyun 4 GB VRAM tüketiyor sadece, ayarlar ultrada gene kasıyor. Şu cp 2077 bir insede test etsem.
Reflection Quality Low, DLSS kapalı geri kalan her şey ultrada. RTX 3060 Mobile 115W 6 GB VRAM. Değerler bu şekilde takılma, donma, kasma yok sadece FPS bu kadar.
DLSS balanced, reflection quality high, geri kalan yine Ultra olduğunda değerler bu şekilde.
GeForce Experience Auto ayarlarda FPS değerleriniz nasıl?
Bu arada benim RTX 3070 RDR 2'de 1080p tüm ayarlar ultradayken beli kırılmakta. RDR 2 tüm ayarlar Ultra DLSS kapalıda bayağı zorlayıcı bir oyun. YouTube'a'da yapılan Ultra testlerde tüm ayarları ultraya çekmiyorlar, sıkıyorsa hakkıyla yapsınlar o testleri de görsünler gerçek FPS'leri.