RTX 3060 12 GB sistemde RDR2 kasıyor

RAM
8x2 16gb DDR4 3200Mhz
SSD veya HDD modeli
500GB M2 SSD
Ekran kartı
Gigabyte Aorus RTX 3060 12GB Elite
Anakart
Gigabyte B560M DS3H V2
İşlemci
I5 11600K
Oyun ultrada kasıyor, gelişmiş grafikler dahil bütün grafikler ultrada, oyun 1080p ultrada 15FPS, 3060 12 GB için normal mi?

Gelişmiş kısmını Ultra yaparsanız kasması normal diye düşünüyorum, gelişmiş kısmını kapatın diğerleri aynı kalsın.
deniyorum.

Oyunda dlss var mıydı hatırlayamadım, varsa ayar ne seçili ?
DLSS kapalı açıkcası açmakda istemiyorum.

Gelişmiş kısmını kapattığımda kasmalar oluyor, gene 15FPS almakdan iyidir ama 3060 lada 30FPS almakda kötü hissettiriyor.

deniyorum.

DLSS kapalı açıkcası açmakda istemiyorum.

Gelişmiş kısmını kapattığımda kasmalar oluyor, gene 15FPS almakdan iyidir ama 3060 lada 30FPS almakda kötü hissettiriyor.

Normal değil hocam zaten bir sıkıntı var.
3060 mobile kullanıyorum oyun şuan yüklü değil de, isterseniz geceye doğru yükler bakarım ben de.

Normal değil hocam zaten bir sıkıntı var.
3060 mobile kullanıyorum oyun şuan yüklü değil de, isterseniz geceye doğru yükler bakarım ben de.
Size zahmet, banada normal gelmiyor bakabilirseniz çok sevinirim.

Benim de 3050 Ti 8 GB RAM ile Low ayarlarda dahi 15FPS geçmiyor. Önceden böyle değildi yüksek ayarlarda oynayabiliyordum durup dururken böyle oldu, siz çözebildiniz mi?
Maalesef çözemedim hala uğraşıyorum.

Size zahmet, banada normal gelmiyor bakabilirseniz çok sevinirim.

Maalesef çözemedim hala uğraşıyorum.

Hatırladığım kadarıyla çünkü ben de ultrada kasmadan oynuyordum oyunu.
İndirmeyi başlattım dışarı çıkacağım, geldiğimde inmiş olur sonucu yazarım buraya da.

Reflection Quality Low, DLSS kapalı geri kalan her şey ultrada. RTX 3060 Mobile 115W 6 GB VRAM. Değerler bu şekilde takılma, donma, kasma yok sadece FPS bu kadar.

1681508076219.png

DLSS balanced, reflection quality high, geri kalan yine Ultra olduğunda değerler bu şekilde.

1681508279146.png

GeForce Experience Auto ayarlarda FPS değerleriniz nasıl?

Bu arada benim RTX 3070 RDR 2'de 1080p tüm ayarlar ultradayken beli kırılmakta. RDR 2 tüm ayarlar Ultra DLSS kapalıda bayağı zorlayıcı bir oyun. YouTube'a'da yapılan Ultra testlerde tüm ayarları ultraya çekmiyorlar, sıkıyorsa hakkıyla yapsınlar o testleri de görsünler gerçek FPS'leri.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
5. dakika.

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı