RTX 3060 12 GB sistemde RDR2 kasıyor

RAM
8x2 16gb DDR4 3200Mhz
SSD veya HDD modeli
500GB M2 SSD
Ekran kartı
Gigabyte Aorus RTX 3060 12GB Elite
Anakart
Gigabyte B560M DS3H V2
İşlemci
I5 11600K
Oyun ultrada kasıyor, gelişmiş grafikler dahil bütün grafikler ultrada, oyun 1080p ultrada 15FPS, 3060 12 GB için normal mi?

Her şeyi Ultra'da oynıcam takıntısı. Sanki altınızda RTX 4090 ekran kartı var. Custom grafik ayarı yapmasını öğrenin artık youtubeda bunla alakalı videolar var hangi ayarı açarsan performans ne kadar düşer. Birkaç görselliğe etki etmicek ayarı high mediuma düşürsen zaten fps'in 70-80'e çıkacak.

Normal

Her şeyi Ultra'da oynıcam takıntısı. Sanki altınızda RTX 4090 ekran kartı var. Custom grafik ayarı yapmasını öğrenin artık youtubeda bunla alakalı videolar var hangi ayarı açarsan performans ne kadar düşer. Birkaç görselliğe etki etmicek ayarı high mediuma düşürsen zaten fps'in 70-80'e çıkacak.
Sanki rpg karakteri yaratıyoruz xD. Kim uğraşacak onunla.

Normal, 3060 kullanıyorum her şey ultrada sadece su kalitesi ve bir ayar daha vardı su kalitesinin üstünde onunla oynadım 40 FPS alıyorum.

Bir de kimisi 70 FPS alıyorum diyor. İmkansız, hatta geçen 1660ti ile 60FPS ultra oynuyorum diyen bir arkadaş vardı, resimleri falan da atmıştı. Hala onun etkisindeyim. Hepimizin ayarlarının aynı olduğundan emin miyiz?

Normal, 3060 kullanıyorum her şey ultrada sadece su kalitesi ve bir ayar daha vardı su kalitesinin üstünde onunla oynadım 40 FPS alıyorum.

Bir de kimisi 70 FPS alıyorum diyor. İmkansız, hatta geçen 1660 Ti ile 60FPS Ultra oynuyorum diyen bir arkadaş vardı, resimleri falan da atmıştı. Hala onun etkisindeyim. Hepimizin ayarlarının aynı olduğundan emin miyiz?

Ben hala konuyu takip ediyorum, buradaki bazı şeylerede cidden şaşırdım, bende 3050 Ti Monster vardı RDR2 ultrada yamuluyordu.

Bir de kimisi 70 FPS alıyorum diyor. İmkansız, hatta geçen 1660ti ile 60FPS ultra oynuyorum diyen bir arkadaş vardı, resimleri falan da atmıştı. Hala onun etkisindeyim. Hepimizin ayarlarının aynı olduğundan emin miyiz?
Ayarları oto hazırlama kısmından yüksek yapıyorum sonra 4gb vrami dolduran kadar arttiriyorum yani yüksegin de biraz üstü 50-70fps veriyor en düşük 30oluyor

Ayarları oto hazırlama kısmından yüksek yapıyorum sonra 4gb vrami dolduran kadar arttiriyorum yani yüksegin de biraz üstü 50-70fps veriyor en düşük 30oluyor
Hocam ön ayarlar her şeyi köklemiyor. Elbette her şeyi fullemeye gerek yok bazı şeyler görüntüyü gıdım etkilemiyor ama ben burda performans farkına ve bazılarının neredeyse 3060 ile 3070 performansı almasına takıldım.

Oyun ultrada kasıyor, gelişmiş grafikler dahil bütün grafikler ultrada, oyun 1080p ultrada 15FPS, 3060 12 GB için normal mi?
Garip, bende 2060 super var her şeyi ultraya alınca fps konusunda herhangi bir düşüş yaşamıyorum 30-35 fps arası git gel oluyordu ancak ekran kartı 80-85 dereceye çıktığı için oyunu mediumda oynadım, galiba 3000 serisinde bu oyunla ilgili bi uyumsuzluk var. Diğer türlü 15 fps alması mümkün değil

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı