RTX 3060 12 GB vs 3060 Ti 8 GB

Gördüğün üzere RX ekran kartları önerilmiyor ve sorun çıkarıyor diye bir iddiada bulunmuşsun. Fikir tanımın ne bilmiyorum ama bu fikir falan değil insanlara yanlış bilgi veriyorsun.

Sadece duyduğum bir şeyi söyledim farkındaysan bende araştırmıştım biraz ve sorunları olduğunu söylemişlerdi.

Bilmiyorsan Allah aşkına saçma sapan öneriler yapıp insanları yanlış yönlendirme.

Sorunları olduğunu düşünüyordum birkaç duyduğum şeylerden dolayı ve kendi tercihimi söyledim orada ayrıca sizin tercihiniz olduğunu belirttim.

Ne cezası aldın?

Konuyla alakasız cevaplar verme ile ilgili 1 saat ceza.
 
30 FPS az degil hocam naptiniz :D

30 FPS kalkıp RDR2'de oynamıyor, belli bir yüzdesi var. Kimi oyunda 5 oynar kimisinde 50. Ben arkadaşımdan 4K'ya 1 sene TR garantili 3060 12 GB aldım, 5K'ya 3060 Ti satanlar var. Sıfır olsun diye eski nesil olmuş kartlara ve bu kartların olduğu sistemlere balıklama atlanmamalı fiyatı gerçekten çok uygun değilse. Birisinin kas gücü, diğerinin VRAM'i sınırlarda geziniyor.

Frame generation teknolojisi de olmadığı için donanım güçlerine göbekten bağlı tüm RX 6000 ve RTX 3000 serisi kartlar.
 
DLSS 3'teki frame generation özelliği VRAM kullanımını arttırıyor. 8 GB zaten 1-2 senede iyice ucu ucuna yetmeye başlayacakken bir de DLSS 3 açtın mı takılmalar olacak hep. 128 bit olması da cabası. Bu kartları DLSS 3 var diye önermek komik geliyor. Bir 4060 Ti bir de 4050 sanki DLSS 3'ü rahatça açabilecekmiş gibi bu özellik var diye öneriliyor fazla dikkate almamak lazım kartın önce bu özelliği destekleyecek VRAM kapasitesi var mı ona bakıp ona göre konuşun.
 

Geri
Yukarı