RTX 3060 12 GB vs RTX 3060 Ti 8 GB

Karusd

Hectopat
Merhaba biliyosunuz ki RTX 3060 Ti 3060'dan daha güclü bir kart ama sadece 8 GB VRAM'i var. Squad'da ise 8 GB'dan daha fazla VRAM'e ihtiyac duyuyorum ve internetten ögrrendigime göre VRAM yetersizligi olursa drop vs başlıyormuş. Sizce hangi kart ile daha yüksek FPS ve akıcı bir oyun oynayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba biliyosunuz ki RTX 3060 Ti 3060'dan daha güclü bir kart ama sadece 8 GB VRAM'i var. Squad'da ise 8 GB'dan daha fazla VRAM'e ihtiyac duyuyorum ve internetten ögrrendigime göre VRAM yetersizligi olursa drop vs başlıyormuş. Sizce hangi kart ile daha yüksek FPS ve akıcı bir oyun oynayabilirim?

RX 7600, RX 7700 XT.

8 GB VRAM olması evet biraz sıkıntı ama 3060tan tabii ki daha güçlü o sebepten 3060 Ti tabii mantıklı en kötü 1 2 ayarı bir tık düşürürsünüz yine 3060'dan daha akıcı oynatır.

8 GB VRAM olması evet biraz sıkıntı ama 3060TAN tabii ki daha güçlü o sebepten 3060 Ti tabii mantıklı en kötü 1 2 ayarı bir tık düşürürsünüz yine 3060'dan daha akıcı oynatır.

Hocam Ryzen 5 5600X ile en yuksek ayarlardan bile biraz darbogaz oluyor ayarlardan kisarsam darbogaz olmaz mı? Squad'in optimazyonu gercekten cok kötü.

Hocam Ryzen 5 5600X ile en yuksek ayarlardan bile biraz darbogaz oluyor ayarlardan kisarsam darbogaz olmaz mı? Squad'in optimazyonu gercekten cok kötü.

Hocam 5600X ikisiylede darboğaz yapmaz ama dediğiniz gibi optimizasyon kötü ise normal ancak ayarları düşürmenizi önermem bu sefer yük daha fazla işlemciye binecek FPS'iniz düşebilir yine de öylede bir deneyin belki düzelir bilemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı