RTX 3060 25 şubatta sipariş verilecek mi?

Bu belirsizlik saçma işte 3200 diye boşa yazmadılar bence hocam oraya.
Boşuna yazmadılar zaten dostum, FE baz fiyatını yazdılar ki insanların aklında fikir oluşsun. Özel soğutma ve o markanın kar'ı desek 500 TL ekleriz. 3700 TL yapar, mağaza kar'ına da 300 diyelim etti 4000. %18 vergi eklesek 4400 TL yapar, yani giriş-orta modellerin 4400 TL civarı olması gerekiyor tabii model yükseldikçe fiyat 6K üstüne bile gidebilir.
NVİDİA ayın 25'ine kadar hiçbir yere fiyat bilgisi vermemiş, en azından satış siteleri ile görüşmemde öyle söylendi. Ayrıca NVİDİA'nın bu son hareketlerinden ötürü birçok miningci özel kartların çıkmasını bekleyeceği için içimiz daha rahat. Stoklar ise oyuncular için fazlasıyla yeterli, haliyle oyunculara satmak için fiyatları abartmamaları lazım. Yoksa kime satacaklar? Mining yapan adam ne yapsın, kazım performansı yarı yarıya düşen kartı.

3060 bahsediyorum 3060 ti değil arkadaşlar.

Boşuna yazmadılar zaten dostum, FE baz fiyatını yazdılar ki insanların aklında fikir oluşsun. Özel soğutma ve o markanın kar'ı desek 500 TL ekleriz. 3700 TL yapar, mağaza kar'ına da 300 diyelim etti 4000. %18 vergi eklesek 4400 TL yapar, yani giriş-orta modellerin 4400 TL civarı olması gerekiyor tabii model yükseldikçe fiyat 6K üstüne bile gidebilir.
Anladım kardeşim çok sağol bilgilendirdiğin için.

Bu belirsizlik saçma işte 3200 diye boşa yazmadılar bence hocam oraya.
O zaman seninle bir oran/orantı yapalım. 3070 çıktığı zaman kur daha yüksekti ve 4850 TL'den başlayan fiyatlarla yazdılar. Şu an 3070 satış fiyatı stok bulabilirseniz eğer ortalama 9-11 bin TL. Aynı kur bazından düşüş yapsak bu fiyatın üstüne 3070 şu an çıkıyor olsaydı 4200 TL gibi bir başlangıç fiyatı olacaktı. Şimdi bunu 3060'a uyarlarsan ortalama 7000-8000 TL bir satış fiyatı olacağını çıkarabilirsin.

Ha bu anlattığımdan hesabı bu şekilde yapıp da kaynak vermeden fiyat söylediğimi düşünmeyin sakın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı