RTX 3060 2K için yeterli mi?

bunun işlemcisi çok kötü .benim işlemcim ile bunun arasında sadece 1500tl fark var

Oynatır ama kasar, DLSS falan açarsınız ama önermem yine de. 1080p oynayın geçin.

işlemci farkı var. 1500tl daha pahalı benim aldıgım işlemci .o yüzden fiyatı uygun gibi

Oynatır ama kasar, DLSS falan açarsınız ama önermem yine de. 1080p oynayın geçin.
ac valhalla ile yeni oyunlar arasında o kadar büyük fark var mı ya ? ac valhalla ultra da 90 fps ye kadar çıkıyor .60 a almak zorunda kalıyorum tearing yediğim için

15.000'e İtopya'dan almıştım biraz pişman olmuştum PS5'i satıp aldım diye ama PS5 de 3060 gücündeymiş. PS5 2K oynatabiliyorken 3060 niye oynatamasın diye düşünüp hep 2K da oynuyorum.
Saçmalık. Tamamen farklı platformlar. Bir oyun PS5'te ve PC'de aynı değil. Böyle bir karşılaştırma yapılamaz.

Bunun işlemcisi çok kötü. Benim işlemcim ile bunun arasında sadece 1500TL fark var
Çok kötü değil. Oyun manasında gayet güçlü ve iyi. Hem sizin işlemciniz nedir?

O zaman normal. Sanırım sizde 12400F var? Ben de bunu alacağım ve alırken 12400F e yükselteceğim.

benim aldığıma göre çok kötü demek istedim (fiyat olarak ) . ryzen 5 5600 ve 3060 aldım 15k ya bence gayet iyi fiyat buna kıyasla .
Saçmalık. Tamamen farklı platformlar. Bir oyun PS5'te ve PC'de aynı değil. Böyle bir karşılaştırma yapılamaz.

Çok kötü değil. Oyun manasında gayet güçlü ve iyi. Hem sizin işlemciniz nedir?

çogu bilgileri redditden aldım ve karşılaştırma yapan çok insan var. baya araştırdım bunu .o yüzden 2k da oynamaya karara verdim .ve gerçekten iyi performans veriyor şuanki oyunlar için ama gelecekteki oyunları high da oynatırmı merak ediyorum. hogwarts ,forspoken gibi .

Benim aldığıma göre çok kötü demek istedim (fiyat olarak ). Ryzen 5 5600 ve 3060 aldım 15k ya bence gayet iyi fiyat buna kıyasla.

12100F, 5600'e göre çok kötü değil. Oyun manasında, kısaca sizin kullanımınızda aynı performansı veriyorlar. Hatta 12100F tekli çekirdekte daha iyi olduğundan yer yer 5600'den daha iyi sonuçlar veriyor.

12100F, 5600'e göre çok kötü değil. Oyun manasında, kısaca sizin kullanımınızda aynı performansı veriyorlar. Hatta 12100F tekli çekirdekte daha iyi olduğundan yer yer 5600'den daha iyi sonuçlar veriyor.
12100f yarım tık daha iyi olabilir belki .ama ben ryzen işlemcileri tercih ediyorum. ve yanlış hatırlamıyorsam 12100f nin tam performansı için ana kart değişmem gerekiyordu .ikisi arasında kısaca nerdeyse hiç fark olmuyordu .intel travması yaşamıştım ben eskiden
edit:yanlış anlamışım ben intel i5 10400 ile karıştırmışım sonuçta 5600 ile eşitti o veya 11400müydü hatırlamıyorum şimdi

Son düzenleme:

Anakart işlemci performansını etkilemez. Tabii güç beslemesinde eksik/sorun olmadığı sürece. 12100F de bu soruna imkan tanıyacak bir TDP değerine sahip değil.

Anakart işlemci performansını etkilemez. Tabii güç beslemesinde eksik/sorun olmadığı sürece. 12100F de bu soruna imkan tanıyacak bir TDP değerine sahip değil.
başka bir intel işlemcisiydi o yanlış hatırlamışım. i5 11400 dü galiba .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…