RTX 3060 - 3060 Ti sisteme işlemci önerisi

Sari sitede harbi ucuzmuş hocam 4/1 ucuz resmen teşekkür ederim ilginiz ve zaman ayırdığınız için hayırlı günler dilerim

Rica ederim. Yeterli olacaktır. 3060 Ti kullanmanı da şahsen tavsiye ederim. İyi bir ekran kartı.:) iyi günler.

Benim tavsiyem 9600k veya 8700K alman. Daha ilerisi bence gereksiz olur, ancak 3060 Ti ile darboğaz yapıp yapmaması oyuna bağlı, yine de günü kurtarırlar.

Daha ilerisine gitme dememin sebebi, fahiş fiyatlara satılıyor olması. Onları alacağına B450 + 5600 yapabilirsin daha mantıklı.

Doğrudur hocam ben bilmiyorum tavsiye alıyorum uygun ne olursa ona göre hareket ederim dedikleriniz mantıklı 8700K daha uygun gibi bir ekran kartı alırız sari sitede ucuzmuş 2060 bile satsam rahat alabilirim.

Anlaştık sari sitedeki ile aldım bunu hocam 😅😅

Son düzenleme:
Doğrudur hocam ben bilmiyorum tavsiye alıyorum uygun ne olursa ona göre hareket ederim dedikleriniz mantıklı 8700K daha uygun gibi bir ekran kartı alırız sari sitede ucuzmuş 2060 bile satsam rahat alabilirim.
8700K al hatta. 9600K 6/6 iken 8700K 6/12 bir işlemci.

8., 9. nesil i7 işlemciler alınmaz, bunlara vereceğin paranın üstüne elindekileri satıp eklersen sıfır AM5 anakart, işlemci, RAM alırsın.

Anlaştık sari sitedeki ile aldım bunu hocam 😅😅

Sevindim adına güle güle kullan. 🙂

8., 9. nesil i7 işlemciler alınmaz, bunlara vereceğin paranın üstüne elindekileri satıp eklersen sıfır AM5 anakart, işlemci, RAM alırsın.

Satsa zaten bize sormak için konu açmazdı.:)
Edit: Unutmadan. 8700K veya 9600k nasıl bir işlemci olduğunu biliyor musun? Hatta anakart modelini yazarken. İnşallah 10 bin serisi destekler 10850 işlemci söylemek isterim dedim. Perfornmanslarını biliyor musun? Perfornmanslarını bilerek alınmaz mı diyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı