RTX 3060-3060TI-3070-3070TI Performans kayıpsız undervolt

Olayı çözdüm arkadaşlar diğer ekran kartları için durum nedir bilmiyorum ama RTX 3070 Ti için 1080p 0X test yaparsanız undervolt hiçbir işe yaramadığını görebilirsiniz. Çünkü ekran kartı 0X daha düşük frekansta ve daha düşük voltajda çalışıp kartı sonuna kadar zorluyor. Bu sebeple bu undervolt 3070 Ti için tam manasıyla yerine getiremiyor. Denemesi bedava isteyen deneyebilir.

Merhaba Aorus 3070 Ti kartım var dediklerinizi yaptım ama crash sorunu ile karşılaştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Aorus 3070 Ti kartım var dediklerinizi yaptım ama crash sorunu ile karşılaştım

Düzgün yaptığından emin ol kesinlikle çalışıyor fakat dediğim gibi eğer 1080p düşük ayarlarda oyun oynayacaksan bir işe yaramıyor. Normal gündelik kullanımda 2K oyun oynuyorsan veya 1080p yüksek veya Ultra ayarlarda oyun oynayacaksan işe yarıyor.

Dediklerinizi harfiyen yaptım. 1080p de oynuyorum. Bütün ayarlarım ultrada ama crash yedim. Önerebileceğiniz bir şey var mı?

Dediklerinizi harfiyen yaptım. 1080p de oynuyorum. Bütün ayarlarım ultrada ama crash yedim. Önerebileceğiniz bir şey var mı?
Milivolt değerini arttırabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı