Çok oyun için değil de biraz film iyi film izleyebilmek için vs. aramıştım ama oyuncu monitörü mü almak lazım 2K vs. de film izlemek için ?Normalde bu fiyat bandında alınacak en iyi ürün LG UltraGear modelidir. Ancak wide bir ürün istiyorsanız MateView GT 34 iyi üründür. İkisi farklı kategoride ürünler olduğu için şu bundan iyidir diyemem.
GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.www.gittigidiyor.com
Çok oyun için değil de biraz film iyi film izleyebilmek için vs. aramıştım ama oyuncu monitörü mü almak lazım 2K vs. de film izlemek için ?
Çok oyun için değil de biraz film iyi film izleyebilmek için vs. aramıştım ama oyuncu monitörü mü almak lazım 2K vs. de film izlemek için?
Atmış olduğum model oyun oynamak için uygun olsa da dizi ve film izlemek için de uygun. Karma kullanım için tercih edilebilir yani. İçerisinde Nano IPS panel mevcut. Yüzde 98 DCI-P3 renk gamut desteği var. Bu da renkler konusunda monitörin epey iyi işler çıkardığını gösteriyor zaten. 400nit parlaklık da cabası. Özetle LG UG'yi aldığınızda hem oyun hem de dizi-film işleri için kullanabilirsiniz. Ancak wide bir ürün almak istiyorsanız o başka tabi. O zaman MateView modeline yönelinebilir.
Şimdi ben, Microsoft Flight Simulator oynuyorum ve Netflix vs. gibi kanallarda film izliyorum. Kızım da Formula 1 ve Ori diye bir oyun var o tarz oyunları oynuyor.Film izlemek için bence VA panele yönelin derim. Samsung G7 önerebilirim.
Şimdi ben, Microsoft Flight Simulator oynuyorum ve Netflix vs. gibi kanallarda film izliyorum. Kızım da Formula 1 ve Ori diye bir oyun var o tarz oyunları oynuyor.
Bu durumda VA panel mi almamız lazım IPS mi ?
Şimdi ben, Microsoft Flight Simulator oynuyorum ve Netflix vs. gibi kanallarda film izliyorum. Kızım da Formula 1 ve Ori diye bir oyun var o tarz oyunları oynuyor.
Bu durumda VA panel mi almamız lazım IPS mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.