RTX 3060 AC Origins'te 78 - 83 derece olması normal mi?

Herusthelord

Hectopat
Daha fazla  
i5 12400 ve ASUS Dual RTX 3060 12 GB OC Assassin's Creed Origins'te 78 82 derecede ulrta ayarlarda. Fan hızını 72ye aldım yani 1800RPM'e de geziyor daha fazla alırsam ses geliyor. Otomatiğe alırsam 2600'lere çıkıyor fan hızı o zaman ise 73 75'lere düşüyor sıcaklık ama ses geliyor kasadan. Napsam bilmiyorum cidden sıcaklıklara aşırı takıntı yapmaya başladım. Kasam GT 301 nomral midir bu değerler?

Bu sıcaklarda gayet normal. Ayrıca fanlar tam güçte bile değil. Tam güçte 73-75'ten bahsediyorsunuz bu sıcaklık zaten o oyun icin normal.

İnanın bilmiyorum tam güçte çalıştırınca ses geliyor fan hızını daha da düşürsem 86'lara çıkıyor hava da sıcak ama bilmiyorum.

80 üstü bence normal değil. Türkiye'nin en sıcak ilinde yaşıyorum ve buna rağmen oyunlarda Ultra ayarda ekran kartım 70'in üstüne çıkmıyor
fan hızınız nasıl sizin ve ekran kartınız aynı mı benimle

ASUS Dual ekran kartında 70 üstü normal değil.

Fan ayarlarıyla oynamışsan olabilir bende ASUS Dual RX 6700 XT var yanlışlıkla fan ayarlarıyla oynayıp ekran kartını 80-90dereceye kadar çıkartmıştım halbuki yük testinde 66 dereceyi geçmeyen karttı. Ama Dual seriside bayağı gürültülü çalışıyor. Ekran kartının üstünde p-Q mode ayarı varsa quiete alıp eğer yazılımda varsa sessiz moda alabilirsiniz.

İnanın bilmiyorum tam güçte çalıştırınca ses geliyor fan hızını daha da düşürsem 86'lara çıkıyor hava da sıcak ama bilmiyorum.

Fan hızınız nasıl sizin ve ekran kartınız aynı mı benimle

Dostum fan hızı değerini bilmiyorum fakat kasadan ses duymadığımı belirtebilirim ve kartımız aynı değil fakat sizinkinden daha kötü marka olarak. Gigabyte kullanıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı