RTX 3060 "bilerek" daha az mining yapacak!

Yeni haberlere göre NVIDIA mining yazılımlarını algılayan bir parametre ile 3060'ın mining kapasitesini yarı yarıya düşürecek. Mining yapmak isteyenler için de CMP HX ürün gamında mining için özel kartlar çıkartacak. Bu hamleyle mining yapanların oyuncular için yapılan kartları sömürmesinin önüne geçmeye çalışacak gibi duruyor.

Kart ile ya render alırsın ya da oyun oynarsın. Mining için özel sistemler mevcut, mining yapmak isteyen ona yönebilir. Niye gocundun onu da anlayamadım ama.

Gocunmadım ama milletin mining yapanlara insan değilmiş gibi atıp tutması çok sinirime dokundu, sanki ülkenin ekonomisini onlar patlattıda 3060 almaya bütçe yetiyor :D

Gocunmadım ama milletin mining yapanlara insan değilmiş gibi atıp tutması çok sinirime dokundu, sanki ülkenin ekonomisini onlar patlattıda 3060 almaya bütçe yetiyor :D

Hocam biz miningcilere kızmıyoruz. Miningci adında fırsatçılara kızıyoruz. Tekte 10 tane kart almak nedir?

Çok iyi haber Telegram gruplarında RTX 3060 alınmaz falan demeye başladılar umuyorum ki benim gibi aylardır sistem toplamak isteyen sistemini yenilemek isteyen kısacası oyuncu kartını tam bir oyuncu gibi kullanmak isteyenlere nasip olur. ☺️

Hocam imkanınız var ise ekran görüntüsü atabilir misiniz?

Bu sorunun çözümü olarak mining performansı yüksek olmakla beraber oyun performansı düşük; bunun yanında mining performansı düşük ve oyun performansı yüksek kartlar üretilse herkes mutlu olmaz mı? Ryzen'ın Threadripper işlemcilerinde de benzer bir yol izlendi diye biliyorum. İş amaçlı iyi performans verirken oyun performansı düşük kalıyor.

Oyun performansının düşük olmasınısın sebebi ccx kullanması bir zarda çok çekirdek olduğu için L2 iletişimi zayıf kalıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20210218_212111.jpg
    IMG_20210218_212111.jpg
    80,8 KB · Görüntüleme: 95
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı