RTX 3060 "Bu NVIDIA grafik sürücüsü Windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir" hatası

ucan Hamsi

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ASUS ROG STRIX 6800H 3060 FreeDOS laptop aldım daha yeni elime geçti. Bilgisayarcıya getirdim Windows 11 Pro yükledi diger sürücüleri falan yükledi fakat ekran kartının driverı yuklu degıl. NVIDIA'nın sitesinde kesınlıkle eminim doğru driverı seçiyorum indiriyorum yükle deyince başlıktaki hatayı alıyorum. Kafayı yemek üzereyim sorun laptopta mı anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Winver yazar mısın başlata?

Aygıt Yöneticisi üzerinden ekran kartını kontrol edin. Devre dışı da kalmış olabilir. Böyleyse etkin yapıp deneyin.

Microsoft mağazadan NVIDIA denetim masasını, Google'dan NVIDIA Experience'ı indir ve kur.

Reis Experience indirdim kurmuyor ona da hata veriyor :/

Aygıt Yöneticisi üzerinden ekran kartını kontrol edin. Devre dışı da kalmış olabilir. Böyleyse etkin yapıp deneyin.

Gözükmüyor NVIDIA Denetim Masası'na girmeye calısınca driver yüklü degil diyor eminim yüklü değil.

2-3 kez indirdim bunun gibi aynı hatayı veriyor.

Resim atabilir misiniz?

Windows'u güncelle, update yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…