ucan Hamsi Femtopat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #41 Yener K. dedi: Üzerine gelince hala hata var mı? Genişletmek için tıkla... NVIDIA kontrol paneline girmiyor boyle diyor. Dosya Ekleri IMG_20230115_000912.jpg 88 KB · Görüntüleme: 35 IMG_20230115_000912.jpg 88 KB · Görüntüleme: 36
Yener K. dedi: Üzerine gelince hala hata var mı? Genişletmek için tıkla... NVIDIA kontrol paneline girmiyor boyle diyor.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #42 Aygıt Yöneticisi üzerinden etkin yapma gözüküyor mu?
ucan Hamsi Femtopat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #43 Yener K. dedi: Oyun açmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Oyun yüklü değil hocam başını ağırttım senin de kusura bakma. Yener K. dedi: Aygıt Yöneticisi üzerinden etkin yapma gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Gözükmüyor hocam.
Yener K. dedi: Oyun açmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Oyun yüklü değil hocam başını ağırttım senin de kusura bakma. Yener K. dedi: Aygıt Yöneticisi üzerinden etkin yapma gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Gözükmüyor hocam.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #44 Bunu çözmeden bana uyku yok. BIOS güncelleyip deneyin. Bu Asus`un suçu hocam, sizin değil ama bilgisayarcı da buna bakmalıydı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bunu çözmeden bana uyku yok. BIOS güncelleyip deneyin. Bu Asus`un suçu hocam, sizin değil ama bilgisayarcı da buna bakmalıydı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ucan Hamsi Femtopat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #45 Yener K. dedi: Bunu çözmeden bana uyku yok. BIOS güncelleyip deneyin. Bu Asus`un suçu hocam, sizin değil ama bilgisayarcı da buna bakmalıydı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam yapıyorum az kaldı Yener K. dedi: Bunu çözmeden bana uyku yok. BIOS güncelleyip deneyin. Bu Asus`un suçu hocam, sizin değil ama bilgisayarcı da buna bakmalıydı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam videodakini harfi harfine yaptım aygıtlara girdim yine göstermiyor şaka gibi Yener K. dedi: Bunu çözmeden bana uyku yok. BIOS güncelleyip deneyin. Bu Asus`un suçu hocam, sizin değil ama bilgisayarcı da buna bakmalıydı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Burda dahi görünmüyor ekran kartı işlemci gösteriyor ekran yok hocam bunu cozemıcez anlasıldı. Dosya Ekleri IMG_20230115_004314.jpg 96,9 KB · Görüntüleme: 20 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2023
Yener K. dedi: Bunu çözmeden bana uyku yok. BIOS güncelleyip deneyin. Bu Asus`un suçu hocam, sizin değil ama bilgisayarcı da buna bakmalıydı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam yapıyorum az kaldı Yener K. dedi: Bunu çözmeden bana uyku yok. BIOS güncelleyip deneyin. Bu Asus`un suçu hocam, sizin değil ama bilgisayarcı da buna bakmalıydı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam videodakini harfi harfine yaptım aygıtlara girdim yine göstermiyor şaka gibi Yener K. dedi: Bunu çözmeden bana uyku yok. BIOS güncelleyip deneyin. Bu Asus`un suçu hocam, sizin değil ama bilgisayarcı da buna bakmalıydı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Burda dahi görünmüyor ekran kartı işlemci gösteriyor ekran yok hocam bunu cozemıcez anlasıldı.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #46 BIOS'u tekrar Default edip deneyin.
ucan Hamsi Femtopat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #47 Yener K. dedi: BIOS'u tekrar default edip deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam sonunda oldu ASUS'un kendı uygulamasında eco moda ayarlamış kendini eco modda ekran kartını görmüyor standarta cektim gormeye başladı. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2023
Yener K. dedi: BIOS'u tekrar default edip deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam sonunda oldu ASUS'un kendı uygulamasında eco moda ayarlamış kendini eco modda ekran kartını görmüyor standarta cektim gormeye başladı.