FPS oyunları oynuyorsan o kadar fazla ekran kartına ihtiyacın yok RTX 2060 yeterli gerisini işlemciye ve RAM'e yatırırsan daha çok FPS alırsın, sadece Valorant 16:9 olduğu için ekran kartını daha çok kullanıyor ama işlemci orada da öncelikli.
FPS veya Bhop config ile 700-800 arası alınabilir belki de açıkçası ben RX 580 ile çok alamıyordum. Yani oyun 2001 oyunu falan, kullandığın kart ile zıt gibi Eski bir ekran kartı ile 580'den daha iyi FPS alıyordum.
Sadece işlemci alıp ekran kartı almayalım o zaman. CS:GO turnuvaları öyle yapılsın. İşlemci gerektiren bir oyun ama önemli olan her oyunda ekran kartıdır. Ayrıca piyasada olan çoğu eski işlemci CS:GO oyununu rahatça oynatabiliyor zaten.
Sadece işlemci alıp ekran kartı almayalım o zaman. CS:GO turnuvaları öyle yapılsın. İşlemci gerektiren bir oyun ama önemli olan her oyunda ekran kartıdır. Ayrıca piyasada olan çoğu eski işlemci CS:GO oyununu rahatça oynatabiliyor zaten.
Yok hocam ne tepkisi arkadaş RTX 2060 alıp İ9, R9 falan almasın diye dedim. İleriye yönelik olmazdı zaten işlemciye yatırım. Ekran kartına yük vermeye çalışıyor yeni oyun yapımcıları.
Yanlış anladıysanız özür dilerim .