Hocam bu ekran kartına en f/p işlemci hangisi gider? Amd'ye sıcak bakmıyorum aslında, i5 4460'ı 6 yıl önce aldım bir kere teklemedi, biliyorum ryzen serisinde amd çok geliştirdi kendini ama yinede intel mi alsam diye düşünüyorum.
Hocam bu ekran kartına en f/p işlemci hangisi gider? Amd'ye sıcak bakmıyorum aslında, i5 4460'ı 6 yıl önce aldım bir kere teklemedi, biliyorum ryzen serisinde amd çok geliştirdi kendini ama yinede intel mi alsam diye düşünüyorum.
Hocam bu ekran kartına en F/P işlemci hangisi gider? AMD'ye sıcak bakmıyorum aslında, i5 4460'ı 6 yıl önce aldım bir kere teklemedi, biliyorum Ryzen serisinde AMD çok geliştirdi kendini ama yine de Intel mi alsam diye düşünüyorum.
Intel şu an daha ucuz ancak soket ölü. Yani 12.nesil geldiğinde eğer ki siz Intel Core i5 10400F aldıysanız geçmiş olsun 12.nesile güncelleyemezsiniz. Ama AMD Ryzen 5 3600 alırsanız, ileride 5.nesil Ryzen 5 5600X veya Ryzen 7 5800X alabilirsiniz.