RTX 3060 da DLSS 3 mü 2 mi acaba? O takıldı aklıma.
2.0 var hocam yakın zamanda da 3.5 gelecek.
Fiyatı nedir ?Bir sistem almayı düşünüyordum içinde 3060 vardı yakın zamanda gelecekse 3060 sistem almak mantıklı o zaman.
Bir sistem almayı düşünüyordum içinde 3060 vardı yakın zamanda gelecekse 3060 sistem almak mantıklı o zaman.
Fiyatı nedir?
Asıl performansı katlayan olay DLSS 3. Donanıma özel, 4000 serisinde var. Geleceğe dönük oyunlarda kartın çuvallar, zaten sistem gereksinimleri iyice uçmaya başladı. Büyük oyun geliştiricileri iyice DLSS 3'e güvenerek optimizasyon yapmayı bırakır oldular.Bir sistem almayı düşünüyordum içinde 3060 vardı yakın zamanda gelecekse 3060 sistem almak mantıklı o zaman.
DLSS 3.5 adı yanıltmasın ayrı bir teknoloji ama. Technopat'ın bugün paylaştığı videoya bak.
Asıl performansı katlayan olay DLSS 3. donanıma özel, 4000 serisinde var. Geleceğe dönük oyunlarda kartın çuvallar, zaten sistem gereksinimleri iyice uçmaya başladı. Büyük oyun geliştiricileri iyice DLSS 3'e güvenerek optimizasyon yapmayı bırakır oldular.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.