Fiyat 6500 TL oldu.
Sistemi satıp sadece ekran kartını alsam ne olur acaba ?Fiyat 6500 TL oldu.
GT 1030 ayarında Intel sistem inceliyoruz, gelen soru: mining performansı ne abi? sorsan herkes oyun oynuyor ama. Elinde bu kart kart olup da mining yapmayan tek geri zekalı ben kaldım aranızda galiba arkadaşlar.
Ben de varım.GT 1030 ayarında Intel ekran kartı inceliyoruz, gelen soru: Mining performansı ne abi? Sorsan herkes oyun oynuyor ama. Elinde bu kadar kart olup da mining yapmayan tek geri zekalı ben kaldım aranızda galiba arkadaşlar.
GT 1030 ayarında Intel ekran kartı inceliyoruz, gelen soru: mining performansı ne abi? sorsan herkes oyun oynuyor ama. Elinde bu kadar kart olup da mining yapmayan tek geri zekalı ben kaldım aranızda galiba arkadaşlar.
Hazır sistemler indirimde 9500 seviyesine düşüyor bu piyasada tek kart satış fiyatına bakmamak lazım.Son fiyat. Sıfırı zaten 9K üstünde olması lazım![]()
Fiyat 6500 TL oldu.
Hazır sistemler indirimde 9500 seviyesine düşüyor bu piyasada tek kart satış fiyatına bakmamak lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.