RTX 3060 ekran kartında sorun olabilir mi?

İşte taşlar yerine oturdu😄 dostum sen bu güç kaynağını sistemden sök önce balkondan aşağıya at sonra çıkıp üzerinde tepin daha sonra da ateşe ver. Ekran kartının arızalanması in sebebi bu lanet markanın güç kaynağı, bunun altına imzamı atarım. Neyse çok geyik yaptım. Sen ekran kartını servise gönder bu durumdan bahsetme kendi kendine oldu de, sistemede KALİTELİ bir güç kaynağı al.
Önerebileceğin 1k -1.5k gibi fiyatlara kaliteli bir PSU var mı?

Önerebileceğin 1k -1.5k gibi fiyatlara kaliteli bir PSU var mı?

O fiyatlara çok bir şey kalmadı fakat, biraz daha üstüne çıkabilirsen seni uzun vadede üzmeyecek bir link bırakacağım buraya inceleyebilirsin. Bunu ben de yapmak istemem fakat enflasyon parçalara da vuruyor maalesef.

En iyisi.

Mantıklı bir seçim olmuş hocam elinize sağlık, buna pek dikkat etmemiştim :)

OCCT ile bilgisayara aşırı yük bindirerek donanım testi yaptım. Kapanma ve donma gibi sorunlar çıkmadı. Harbiden güç kaynağım o kadar kötü mü? Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum.

OCCT ile bilgisayara aşırı yük bindirerek donanım testi yaptım. Kapanma ve donma gibi sorunlar çıkmadı. Harbiden güç kaynağım o kadar kötü mü? Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum.

3 yıldır patlamadığı için şanslısınız. Everest klavyeyi anlarım, fareyi anlarım. Everest Power Supply nedir hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı