hawdyx Decapat Katılım 14 Eylül 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #1 Merhaba bilgisayarım APU sistemdi ekran kartı yoktu. AMD Ryzen 7 5700G işlemci kullanıyordum. Ekran kartı aldım RTX 3060 sürücülerini de kurdum fakat Görev Yöneticisi'nden baktığım ekran görüntüsündeki gibi RTX 3060 kullanmıyor. Yardım edin. Dosya Ekleri tecno2.png 2,6 KB · Görüntüleme: 42 tecno1.png 12,5 KB · Görüntüleme: 35 tecno.png 10,9 KB · Görüntüleme: 35 Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2024
Merhaba bilgisayarım APU sistemdi ekran kartı yoktu. AMD Ryzen 7 5700G işlemci kullanıyordum. Ekran kartı aldım RTX 3060 sürücülerini de kurdum fakat Görev Yöneticisi'nden baktığım ekran görüntüsündeki gibi RTX 3060 kullanmıyor. Yardım edin.
Çözüm FuneralDays 30 Temmuz 2024 Monitörü ekran kartınıza taktığınızdan eminmisiniz? Eğer anakarta takılıysa zaten çalışmaz
FuneralDays Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 23 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #11 Monitörü ekran kartınıza taktığınızdan eminmisiniz? Eğer anakarta takılıysa zaten çalışmaz Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS hawdyx Decapat Katılım 14 Eylül 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #12 FuneralDays dedi: Monitörü ekran kartınıza taktığınızdan emin misiniz? Eğer anakarta takılıysa zaten çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam sağ olun bilgisayardan pek anlamadığımdan şimdi düzelttim hayırlı akşamlar. Artı 0 Eksi
FuneralDays dedi: Monitörü ekran kartınıza taktığınızdan emin misiniz? Eğer anakarta takılıysa zaten çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam sağ olun bilgisayardan pek anlamadığımdan şimdi düzelttim hayırlı akşamlar.
Samed YGZ Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 462 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #13 hawdyx dedi: hawdyx dedi: Hocam tam olarak nerede. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Hocam F9 kısmına onboard seçeneğini aratir misiniz? Artı 0 Eksi
hawdyx dedi: hawdyx dedi: Hocam tam olarak nerede. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Hocam F9 kısmına onboard seçeneğini aratir misiniz?
FuneralDays Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 23 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #14 hawdyx dedi: Hocam sağ olun bilgisayardan pek anlamadığımdan şimdi düzelttim hayırlı akşamlar. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi akşamlar hocam Artı 0 Eksi
hawdyx dedi: Hocam sağ olun bilgisayardan pek anlamadığımdan şimdi düzelttim hayırlı akşamlar. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi akşamlar hocam