E Erdal Etiler Femtopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #11 chaturanga dedi: Evet undervolt AMD de olmuyor ama yukarıda verdiğim metodda da işlemcinin agresifliğini kısıtlıyorsunuz vara yoğa coşmuyor yani Genişletmek için tıkla... onu uyguladım hocam şuan test ediyorum 1 saatlik yüksek grafikli oyun oynayacağım
chaturanga dedi: Evet undervolt AMD de olmuyor ama yukarıda verdiğim metodda da işlemcinin agresifliğini kısıtlıyorsunuz vara yoğa coşmuyor yani Genişletmek için tıkla... onu uyguladım hocam şuan test ediyorum 1 saatlik yüksek grafikli oyun oynayacağım
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.351 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #12 Erdal Etiler dedi: onu uyguladım hocam şuan test ediyorum 1 saatlik yüksek grafikli oyun oynayacağım Genişletmek için tıkla... Hadi bakalım Hocam bir de cihazın arka kısmını yukarı kaldırın biraz direk sehpa ya da masa üstüne koymayın.
Erdal Etiler dedi: onu uyguladım hocam şuan test ediyorum 1 saatlik yüksek grafikli oyun oynayacağım Genişletmek için tıkla... Hadi bakalım Hocam bir de cihazın arka kısmını yukarı kaldırın biraz direk sehpa ya da masa üstüne koymayın.
E Erdal Etiler Femtopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #13 chaturanga dedi: Hadi bakalım Hocam bir de cihazın arka kısmını yukarı kaldırın biraz direk sehpa ya da masa üstüne koymayın. Genişletmek için tıkla... altında soğutucu var o yükseltiyor ayarları yaptım 90 derece aldığım oyun 75 e indi çok teşekkürler..
chaturanga dedi: Hadi bakalım Hocam bir de cihazın arka kısmını yukarı kaldırın biraz direk sehpa ya da masa üstüne koymayın. Genişletmek için tıkla... altında soğutucu var o yükseltiyor ayarları yaptım 90 derece aldığım oyun 75 e indi çok teşekkürler..
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.351 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #14 Erdal Etiler dedi: altında soğutucu var o yükseltiyor ayarları yaptım 90 derece aldığım oyun 75 e indi çok teşekkürler.. Genişletmek için tıkla... Güzel hocam, muhtemelen 5 derece farkı da soğutucu sayesinde alıyorsunuz, ben 10-12 derece fark aldım çünkü o ayardan sonra, soğutucum yok.
Erdal Etiler dedi: altında soğutucu var o yükseltiyor ayarları yaptım 90 derece aldığım oyun 75 e indi çok teşekkürler.. Genişletmek için tıkla... Güzel hocam, muhtemelen 5 derece farkı da soğutucu sayesinde alıyorsunuz, ben 10-12 derece fark aldım çünkü o ayardan sonra, soğutucum yok.