RTX 3060 Galakuro alınır mı?

Alperr24

Kilopat
Arkadaşlar merhaba. Sahibinden sitesinde bir ilanda Amazon Japonya'dan alınmış bir ve sıfır Galakuro markalı ekran kartı gördüm. Fiyatı da sıfır RTX 2060 fiyatları civarındaydı. Bu kart alınır mı?

Büyük ihtimal Mining'e maruz kalmış bir kart, gerekli testler yapmanızı öneririm.
6000 TL, bence bu kart için biraz ucuz kaçıyor.

Büyük ihtimal Mining'e maruz kalmış bir kart, gerekli testler yapmanızı öneririm.
6000 TL, bence bu kart için biraz ucuz kaçıyor.
Şuan en uygun RTX 3060 8.000 Küsür civarı Asus'un tek fanlı model olanı. 6.000 biraz uygun olmuş gerçekten.

Bir ay sonra 6000 ve 7000 arasına alabilir miyiz tahmini?

Hocam ne kadar sıfır dese bile ben güvenemedim, dediğim gibi Mining'in yapılıp yapılmadığı zaten anlaşılamıyor, eğer GET ile bakabilirse iyi olur.

Bir ay sonra 6000 ve 7000 arasına alabilir miyiz tahmini?
Şuan bile 2. el sitelerini kontrol et çok rahat bulabilirsin 6000 civarına 1 ay bile beklemene gerek yok. 5000'e alıp 6000-7000'e satan çok var. Kutusu açılmamış çok fazla ürün olmasının sebebi o zaten. Alacak kişiler beklerse, sabrederse çok çok ucuza alabilirler ekran kartlarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…