Nereden biliyorsunuz?İlandaki kart satılmış bu arada.
Nereden biliyorsunuz?İlandaki kart satılmış bu arada.
Ama kesin ederler diye bir kaide yok anladığım kadarıyla değil mi?@Alperr24 bir ekran kartının ortalama garanti süresi 2 yıl desek en kötü durumda Amazon ve Galax'ı mail yağmuruna tutarsın yardım edin diye. Genelde yardımcı olmaya çalışıyorlar global sorunlarda.
Ama kesin ederler diye bir kaide yok anladığım kadarıyla değil mi?
Benim R9 380 im var.2016 dan beri Allah'a şükür sıkıntısız çalıştı.Garantisi olmasına rağmen hiç gereksinim de duymadım.Aslinda eğer şanslı isem o kartı aldığımda 4-5 yil sıkıntısız çalışması gerekir.Bu durumda garantiyi önemsemem.Ama yarın öbür gün ekran kartları piyasa sıkıntısı çözülür de bu fiyatlara garantili satılıyor olursa tek o zaman üzülürüm.Bir nevi kumar oluyor işte.Evet. Sıfır kartın ölme ihtimali de pek yüksek değil. Düzgün sorunsuz çalışıyorsa genelde uzun süre öyle gider.
Hocam Türkiye den aldığımız herhangi bir karttan bir farklılığı var mı?Elektirik gereksinimi vs.vs.Bildiği kadarıyla Galax'ın global garantisi yok. Eğer varsa 30 gün gün değildir muhtemelen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.