RTX 3060 Galakuro alınır mı?

Evet. Sıfır kartın ölme ihtimali de pek yüksek değil. Düzgün sorunsuz çalışıyorsa genelde uzun süre öyle gider.
Benim R9 380 im var.2016 dan beri Allah'a şükür sıkıntısız çalıştı.Garantisi olmasına rağmen hiç gereksinim de duymadım.Aslinda eğer şanslı isem o kartı aldığımda 4-5 yil sıkıntısız çalışması gerekir.Bu durumda garantiyi önemsemem.Ama yarın öbür gün ekran kartları piyasa sıkıntısı çözülür de bu fiyatlara garantili satılıyor olursa tek o zaman üzülürüm.Bir nevi kumar oluyor işte.
Bildiği kadarıyla Galax'ın global garantisi yok. Eğer varsa 30 gün gün değildir muhtemelen.
Hocam Türkiye den aldığımız herhangi bir karttan bir farklılığı var mı?Elektirik gereksinimi vs.vs.

@Alperr24 haklısın. Ben de işlemci alırken aynısını düşündüm. Yurtdışından gelen 5600X'ler vardı ama garanti yok, global de işe yaramıyor. 2200 TL'yi çok uygun olmasına rağmen gömmedim 1200 TL'ye Türkiye garantili 3300X buldum aldım. Tabii al gitsin demek kolay ama cebindeki para işin içine girince detaylı düşünüyorsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı