@FlexR konuyu buldum hem de kartların uçuşa geçtiği dönemde 5900 TL'ydi. Sen düşün artık bundan 1 ay sonra benim 5500 XT 8 GB'a ikinci elde daha fazla veriyorlardı.
Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler.Satan kişi buraya da attığım gibi sıfır diyor.Lhr imiş.Ayrica mining yok vs.diyor.Emin olmamakla birlikte alınabilir.Yalniz bir sorum daha var.Bu şekilde alınan ürünlerin garanti durumu nasıl oluyor?
Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler.Satan kişi buraya da attığım gibi sıfır diyor.Lhr imiş.Ayrica mining yok vs.diyor.Emin olmamakla birlikte alınabilir.Yalniz bir sorum daha var.Bu şekilde alınan ürünlerin garanti durumu nasıl oluyor?
İyi denk geldi hocam.30 günden sonra garanti komple bitiyor mu?İlanı verene sorduğumda garanti 30 günden sonra bitmez Galax ile devam eder dedi.Bu ne anlama geliyor yardımcı olur musunuz?
İyi denk geldi hocam.30 günden sonra garanti komple bitiyor mu?İlanı verene sorduğumda garanti 30 günden sonra bitmez Galax ile devam eder dedi.Bu ne anlama geliyor yardımcı olur musunuz?
Hocam 30 günden sonra garantisi bitiyor mu diye sordum.
Bitmiyor. galax ile iletişime geçiyorsun. onlara gönderiyosun.
Diye cevap verdi.Boyle birşey var mı?
@Alperr24 bir ekran kartının ortalama garanti süresi 2 yıl desek en kötü durumda Amazon ve Galax'ı mail yağmuruna tutarsın yardım edin diye. Genelde yardımcı olmaya çalışıyorlar global sorunlarda.