RTX 3060 Gigabyte alınır mı?

3060 çok uçuk derecede ısınan bir kart değil zaten. En ucuzunu alın geçin, tek fanlısı ile mining yapıyorum onda bile arada 2 3 derece fark oluyor diğer modeller ile. Aradaki fark 400 500 lirayı geçiyorsa en ucuzunu alın gitsin.

İkisi de iyidir aradaki fiyat farkı uçurum değilse dilediğini alabilirsin.

Birisi 10250 diğeri 11570 lira bir de AMD'yi aldığımda 2.el piyasası nasıl MSI Gaming X modeli ikisi de.
@kino reis cevap alabilir miyim ben artık yeni konu açmaktan bıktım cevap verin artık Allah Allah.

Son düzenleme:
Birisi 10250 diğeri 11570 lira bir de AMD'yi aldığımda 2.el piyasası nasıl MSI Gaming X modeli ikisi de.
@kino reis cevap alabilir miyim ben artık yeni konu açmaktan bıktım cevap verin artık Allah Allah.

Cevap vermek mecburiyetinde miyim? 2 haftadır ekran kartı konusu, sohbeti yapıyorsun basarsın parayı alır geçersin istediğini. Her defasında bunu alabilirsin dedim aldın mı? Şimdi ne değişecek. Başkaları cevaplasın biraz da.

İkisi de iyidir aradaki fiyat farkı uçurum değilse dilediğini alabilirsin.

Sence hangisini alayim onu soruyorum AMD ve NVIDIA arasında kaldım bir de bu iki modelde yani RTX 3060 ve RX 6600 XT MSI Gaming X sen nediyorsun buna.
@kino reis san yazmayacaktım pardon sinirlenme üstündekine yazacaktım sen.
@kino kusura bakma.

Sence hangisini alayim onu soruyorum AMD ve NVIDIA arasında kaldım bir de bu iki modelde yani RTX 3060 ve RX 6600 XT MSI Gaming X sen nediyorsun buna.

Birisi NVIDIA birisi AMD. Youtube'da milyon tane test var birbirlerine karşı avantajları ve dezavantajları var. Bu fiyatlarda kesinlikle 3060 al diyen de, kesinlikle 6600 XT al diyen de fanboyluk yapar.

Hangisi senin içine siniyorsa, hoşuna gidiyorsa al gitsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı