Oyun içi ayarlarınızı yükseltmeyi deneyin. RAM ne kadar?
Bu tarz CPU ağırlıklı oyunlarda özellikle 1080p ve altı çözünürlükte o sistemle geçmez tabii bu çok normal. İçiniz rahat edecekse oyunu 4K çözünürlükte çalıştırıp bir de öyle bakın ama gerek yok bence. FPS değerinize gelince düşük FPS'den kastınız nedir acaba ortalama olarak.
Bu tarz CPU ağırlıklı oyunlarda özellikle 1080p ve altı çözünürlükte o sistemle geçmez tabii bu çok normal. İçiniz rahat edecekse oyunu 4K çözünürlükte çalıştırıp bir de öyle bakın ama gerek yok bence. FPS değerinize gelince düşük FPS'den kastınız nedir acaba ortalama olarak.
Dostum daha fazla alamazsın zaten. Düşük kullanımda oyun ayarlarından. Ayarları yükselt bak ne oluyor.3060 1080p için değil mi düşük FPS alıyorum.
CS de 200 250 GTA da 90 FPS. normal ayarlada
Dostum daha fazla alamazsın zaten. Düşük kullanımda oyun ayarlarından. Ayarları yükselt bak ne oluyor.
Fps biraz düşebilir , ekran kartı kullanımı artar.GTA 5 de yükseltiğimde daha düşük alıyorum.
FPS biraz düşebilir, ekran kartı kullanımı artar.
Hayır. Özellikle CS:GO GTA V gibi oyunlar için rahatlıkla 1440p belki 2160p oynatabilecek bir kart.3060 1080p için değil mi düşük FPS alıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.