Bende RTX 3060 12 GB bulunmakta önceki bilgisayarımda akıcılık sorunu olduğu için yeni bilgisayar aldım fakat aynı sorun devam ediyordu bende ekranımı değiştirdim ama halen akıcılık sorunu devam etmekde. Display Port kullanıyorum farklı kablolarda denedim sorun aynı. Gigabyte RTX 3060 12 GB / Corsair 12 GB DDR4 RAM / 500GB SSD / i5 10600K 4.10 GHz / Alienware 240Hz monitör / B450M anakart.
Konu sahibinin bu konusunu buldum sistemi aynı ama sanırım monitörü değiştirmiş. O mesajında 144Hz ayarlı sormayın demiş burada da aynısını yapmış olabilir sorun sistemsel görünüyor. 8+4 RAM (Intel sistemlerde gayet düzgün çalışır aslında) veya ismini bilmediğimiz 500 GB SSD sebep olabilir gibi.
Merhabalar, PC'mde RTX 3060 + i5 10600K, 500GB SSD, 1TB yer 144Hz 1ms ekran var. PC hiç ısınmıyor fakat bu sıkıntıdan dolayı 2 kere PC değiştirdim. Tam olarak aynı sorun monitörden olduğunu düşünüyorum. Valorant'ta 300 FPS alırken bile mouse akıcı değil, mouse net hareket etmiyor gibi. GTA 5...
Konu sahibinin bu konusunu buldum sistemi aynı ama sanırım monitörü değiştirmiş. O mesajında 144Hz ayarlı sormayın demiş burada da aynısını yapmış olabilir sorun sistemsel görünüyor. 8+4 RAM (Intel sistemlerde gayet düzgün çalışır aslında) veya ismini bilmediğimiz 500 GB SSD sebep olabilir gibi.
Merhabalar, PC'mde RTX 3060 + i5 10600K, 500GB SSD, 1TB yer 144Hz 1ms ekran var. PC hiç ısınmıyor fakat bu sıkıntıdan dolayı 2 kere PC değiştirdim. Tam olarak aynı sorun monitörden olduğunu düşünüyorum. Valorant'ta 300 FPS alırken bile mouse akıcı değil, mouse net hareket etmiyor gibi. GTA 5...
Arızalı olabilir okuma ve yazma hızlarını, sağlığını test edebilirsin. İşlemci, ekran kartı sıcaklığı yüksek olabilir. 240Hz ayarlıysa, FPS değerlerin yüksekse bu sistemle akıcılık sorunu yaşaman normal değil.