insanoğlu
Decapat
Daha fazla
Modüler olması şart değilse bunu alın, hem gürültülü değil hemde daha uygun ve sizi üzmez:Yüklüyor…
www.sinerji.gen.tr
Bunu alırım diye düşünüyorum.
Sistem:
Ekran kartı: RTX 3060 12 GB.
İşlemci: 12400F.
RAM: 32 GB.
Mevcut kullandığım PSU oyun oynarken cok ses yapmaya başladı değiştirmeye karar verdim. İstediğim sessiz olması ve yapacağım sonraki geliştirmeye de dayanması.
Yüklüyor…
www.sinerji.gen.tr
Sistem:
Mevcut kullandığım PSU oyun oynarken cok ses yapmaya başladı değiştirmeye karar verdim. İstediğim sessiz olması ve yapacağım sonraki geliştirmeye de dayanması.
Yüklüyor…
www.sinerji.gen.tr
Sistem:
Sonraki geliştirme için yeter mi bilmem ama kesinlikle çok sessiz çalışan bir PSU.
![]()
FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.979,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Neden ? Ve ne marka önerirsin ?FSP alınmaz.
Neden? Ve ne marka önerirsin?
TeşekkürlerHigh, Corsair yanında toy kalıyor önermişler zaten bakabilirsin onlara.
Sen kullanıyor musun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.