RTX 3060 için 27" monitör tavsiyesi

Kaan1367

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar RTX 3060 için 27" monitör tavsiyesi alabilir miyim? 2K mı almalıyım yoksa 1080p mi?

Bir de G-SYNC destekli olması gerekli mi? Hikaye bazlı oyun ve internet film agırlıklı olacak Max 10k.

3060 için 2K kalın gelir 27 inç FHD kötü gözüküyor. Bence 24 inç FHD monitör tercih et illa 2K alacaksan ekran kartı yükseltmek zorundasın.

Önceden 2K vardı bozuldu memnundum aslında bir sıkıntım yoktu ama 1080p diyorsan araştırmak lazım bir zaten 27"lik monitör takılı oda 27 olsun istiyorum. Biri büyük biri küçük simetri bozulmasın.

Önceden 2K vardı bozuldu memnundum aslında bir sıkıntım yoktu ama 1080p diyorsan araştırmak lazım bir zaten 27"lik monitör takılı oda 27 olsun istiyorum. Biri büyük biri küçük simetri bozulmasın.

3060 ilk çıktığında 2K monitörle kullandım ve açıkcası rezalletti yüksek ayarlarda 60 FPS'n altına düşüyordu yeni nesil oyunlarla şimdi daha beterdir. Sen bilirsin tabi.

3060 ilk çıktığında 2K monitörle kullandım ve açıkçası rezalletti yüksek ayarlarda 60 FPS'n altına düşüyordu yeni nesil oyunlarla şimdi daha beterdir. Sen bilirsin tabii.

Haklısın FPS düşsüleri yasıyordum ama bu olayı hiç monitöre bağlamadım açıkçası. 4000 serisine geçsem çok fark yok diyoarlar kaldım arada.

NVIDIA destekli ekran kartım olduğu için performans kaybı olmaz mı?

Merhaba peki bunu tavsiye edermisiniz? 32'' Almaya karar verdim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı