Hocam bu gayet güzel bir PSU ya benziyor XPG markası mı üstündeki logodan anladım.
Hocam bu gayet güzel bir PSU ya benziyor XPG markası mı üstündeki logodan anladım.
Tamam hocam linke girince gördüm. Günümüzdeki tüm korumalara sahip midir bu? Ayrıca 650W si varsa iyi olur ekran kartınada bütçe ayırmak istiyorum.Evet Adata XPG.
Pahalı hocam bütçe belirlemedim ama 1500 Lira civarı bir PSU ya veremem daha kartın yanında çok şey alacağım.![]()
MSI MAG A650BN 650W
MSI MAG A650BN 650W detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bende de RTX 3060 var benim PSU bu.
Tamam hocam linke girince gördüm. Günümüzdeki tüm korumalara sahip midir bu? Ayrıca 650W si varsa iyi olur ekran kartınada bütçe ayırmak istiyorum.
Tamam hocam şuan param yok ayrıca bu site güvenli midir bilginiz var mı?
100 TL farka 100W fazlasını alırım ben olsam. Bir daha bu fiyatta bulunmaz.
Tamam hocam şuan param yok ayrıca bu site güvenli midir bilginiz var mı?
Tamamdır sağolun konuya cevap veren herkese teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.Evet güvenilir. Güvenilir olmasa önermem zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.