A Anıl Yiğit Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 1.121 Çözümler 3 13 Haziran 2022 #11 Hamza Ensar Sağlam dedi: VX Plus bile koruma anlamında üstün Bu varken bu bütçede başka PSU'ya bakılmaz: pckolik Genişletmek için tıkla... Hocam bu gayet güzel bir PSU ya benziyor XPG markası mı üstündeki logodan anladım.
Hamza Ensar Sağlam dedi: VX Plus bile koruma anlamında üstün Bu varken bu bütçede başka PSU'ya bakılmaz: pckolik Genişletmek için tıkla... Hocam bu gayet güzel bir PSU ya benziyor XPG markası mı üstündeki logodan anladım.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #12 Anıl Yiğit dedi: Hocam bu gayet güzel bir PSU ya benziyor XPG markası mı üstündeki logodan anladım. Genişletmek için tıkla... Evet Adata XPG.
Anıl Yiğit dedi: Hocam bu gayet güzel bir PSU ya benziyor XPG markası mı üstündeki logodan anladım. Genişletmek için tıkla... Evet Adata XPG.
A Anıl Yiğit Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 1.121 Çözümler 3 13 Haziran 2022 #13 Hamza Ensar Sağlam dedi: Evet Adata XPG. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam linke girince gördüm. Günümüzdeki tüm korumalara sahip midir bu? Ayrıca 650W si varsa iyi olur ekran kartınada bütçe ayırmak istiyorum.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Evet Adata XPG. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam linke girince gördüm. Günümüzdeki tüm korumalara sahip midir bu? Ayrıca 650W si varsa iyi olur ekran kartınada bütçe ayırmak istiyorum.
Kurabiye Canavari Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 1.113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #14 MSI MAG A650BN 650W MSI MAG A650BN 650W detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Bende de RTX 3060 var benim PSU bu.
MSI MAG A650BN 650W MSI MAG A650BN 650W detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Bende de RTX 3060 var benim PSU bu.
A Anıl Yiğit Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 1.121 Çözümler 3 13 Haziran 2022 #15 Kurabiye Canavari dedi: MSI MAG A650BN 650W MSI MAG A650BN 650W detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Bende de RTX 3060 var benim PSU bu. Genişletmek için tıkla... Pahalı hocam bütçe belirlemedim ama 1500 Lira civarı bir PSU ya veremem daha kartın yanında çok şey alacağım.
Kurabiye Canavari dedi: MSI MAG A650BN 650W MSI MAG A650BN 650W detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Bende de RTX 3060 var benim PSU bu. Genişletmek için tıkla... Pahalı hocam bütçe belirlemedim ama 1500 Lira civarı bir PSU ya veremem daha kartın yanında çok şey alacağım.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #16 Anıl Yiğit dedi: Tamam hocam linke girince gördüm. Günümüzdeki tüm korumalara sahip midir bu? Ayrıca 650W si varsa iyi olur ekran kartınada bütçe ayırmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... pckolik 100 TL farka 100W fazlasını alırım ben olsam. Bir daha bu fiyatta bulunmaz.
Anıl Yiğit dedi: Tamam hocam linke girince gördüm. Günümüzdeki tüm korumalara sahip midir bu? Ayrıca 650W si varsa iyi olur ekran kartınada bütçe ayırmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... pckolik 100 TL farka 100W fazlasını alırım ben olsam. Bir daha bu fiyatta bulunmaz.
A Anıl Yiğit Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 1.121 Çözümler 3 13 Haziran 2022 #17 Hamza Ensar Sağlam dedi: pckolik 100 TL farka 100W fazlasını alırım ben olsam. Bir daha bu fiyatta bulunmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam şuan param yok ayrıca bu site güvenli midir bilginiz var mı?
Hamza Ensar Sağlam dedi: pckolik 100 TL farka 100W fazlasını alırım ben olsam. Bir daha bu fiyatta bulunmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam şuan param yok ayrıca bu site güvenli midir bilginiz var mı?
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #18 Anıl Yiğit dedi: Tamam hocam şuan param yok ayrıca bu site güvenli midir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Evet güvenilir. Güvenilir olmasa önermem zaten.
Anıl Yiğit dedi: Tamam hocam şuan param yok ayrıca bu site güvenli midir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Evet güvenilir. Güvenilir olmasa önermem zaten.
A Anıl Yiğit Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 1.121 Çözümler 3 13 Haziran 2022 #19 Hamza Ensar Sağlam dedi: Evet güvenilir. Güvenilir olmasa önermem zaten. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağolun konuya cevap veren herkese teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Evet güvenilir. Güvenilir olmasa önermem zaten. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağolun konuya cevap veren herkese teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.