RTX 3060 için B450 vs B550

Bütçe
1700 - 4000
Anakartı sen almayacağın için, sana pahalı gelmesi sorun değil, arkadaş 4K bütçe ayırmış zaten.

Söylemek istediğim o değil 4K'ya değecek bir anakart ise alsın tabii ki de. OC yapıp abanmayacaksa bu tarz anakartlar gereksiz 1700-2000TL arasındaki anakartlara da bakabilir sonuçta 5600X ile kullanacak. MSI istediği için bu tarz modellere de bakabilir
https://www.hepsiburada.com/msi-mag...PfTApkf35gHxYnUFM7oaApITEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

https://www.amazon.com.tr/B550M-Mor...locphy=1012763&hvtargid=pla-921910598561&th=1

Son düzenleme:

Hocam ATX modeller daha iyi gibi.

İyi anakart fakat fiyat olarak pahalı bence, bu tarz bir şey de alabilir.

MSI ekosistemli bir kasa toplamayı düşünüyorum diğer markaları pek tercih etmiyorum.

Soğutma için Snowman M200 aldım hocam yeterli olacağını düşünüyorum.
Hocam Snowman M200'ün AMD stok soğutucudan pek bir farkı yok kendim de kullanıyordum zamanında ve 5600X için yetersiz gelir o soğutucu. Bence ortalama bir anakart alıp kaliteli bir soğutucu bakın. O işlemciyi soğutamadıktan sonra en kral anakartı almanız pek bir fayda sağlamaz.

Hocam Snowman M200'ün AMD stok soğutucudan pek bir farkı yok kendim de kullanıyordum zamanında ve 5600X için yetersiz gelir o soğutucu. Bence ortalama bir anakart alıp kaliteli bir soğutucu bakın. O işlemciyi soğutamadıktan sonra en kral anakartı almanız pek bir fayda sağlamaz.

Hocam uygun bir fiyata sahip bir CPU soğutucu önerebilir misiniz? biraz yabancıyım o konulara.

Hocam uygun bir fiyata sahip bir CPU soğutucu önerebilir misiniz? biraz yabancıyım o konulara.
Uygunlar arasından iş görecek 2 model var.

Snowman T4'ün içinden çıkan macun T6'nın içinden çıkan macundan daha kaliteli hemen hemen aynı soğutucular. Ucuz ve görüntü olarak hoş olduğu için ve termal macun olarak bi tık daha iyi olduğu için T4 alabilirsiniz. 6.63w/mk'lık bir macun çıkıyor kötü bir macun değil yani ortalama diyebiliriz.

En ucuz ve iş görecekler bunlar , bütçe belirtirseniz daha iyi modeller önerebilirim. Bütçeniz yeterse bunu alın. ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı