Söylemek istediğim o değil 4K'ya değecek bir anakart ise alsın tabii ki de. OC yapıp abanmayacaksa bu tarz anakartlar gereksiz 1700-2000TL arasındaki anakartlara da bakabilir sonuçta 5600X ile kullanacak. MSI istediği için bu tarz modellere de bakabilir https://www.hepsiburada.com/msi-mag...PfTApkf35gHxYnUFM7oaApITEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
Söylemek istediğim o değil 4K'ya değecek bir anakart ise alsın tabii ki de. OC yapıp abanmayacaksa bu tarz anakartlar gereksiz 1700-2000TL arasındaki anakartlara da bakabilir sonuçta 5600X ile kullanacak. MSI istediği için bu tarz modellere de bakabilir. https://www.hepsiburada.com/msi-mag...PfTApkf35gHxYnUFM7oaApITEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
Sizin seçiminiz, 5600X için her B550 yeterlidir. OC yapılmayacaksa gereksiz masraf olur o tarz anakartlar sadece. Soğutucunuz falan var değil mi? Stok soğutma ile 5600X kullanılmaz çünkü.
Sizin seçiminiz, 5600X için her B550 yeterlidir. OC yapılmayacaksa gereksiz masraf olur o tarz anakartlar sadece. Soğutucunuz falan var değil mi? Stok soğutma ile 5600X kullanılmaz çünkü.
Hocam Snowman M200'ün AMD stok soğutucudan pek bir farkı yok kendim de kullanıyordum zamanında ve 5600X için yetersiz gelir o soğutucu. Bence ortalama bir anakart alıp kaliteli bir soğutucu bakın. O işlemciyi soğutamadıktan sonra en kral anakartı almanız pek bir fayda sağlamaz.
Hocam Snowman M200'ün AMD stok soğutucudan pek bir farkı yok kendim de kullanıyordum zamanında ve 5600X için yetersiz gelir o soğutucu. Bence ortalama bir anakart alıp kaliteli bir soğutucu bakın. O işlemciyi soğutamadıktan sonra en kral anakartı almanız pek bir fayda sağlamaz.
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
www.n11.com
Snowman T4'ün içinden çıkan macun T6'nın içinden çıkan macundan daha kaliteli hemen hemen aynı soğutucular. Ucuz ve görüntü olarak hoş olduğu için ve termal macun olarak bi tık daha iyi olduğu için T4 alabilirsiniz. 6.63w/mk'lık bir macun çıkıyor kötü bir macun değil yani ortalama diyebiliriz.