RTX 3060 için CS2 en iyi grafik ayarı nedir?

Talha1220

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
12.Nesil İntel i5 12400F
Geforce RTX 3060
8+8 16 GB RAM
512 GB P3 SSD
Sitemim CS2'ye gayet yetiyor sanırım. Sistemim;

12. nesil Intel i5 12400-F
RTX 3060 (Ti yok)
8+8 16 GB RAM.

Ne olur ne olmaz söyleyeyim. Windows 11 işletim sistemi kullanıyorum.

Bu sistem için grafiği çok düşürmeyecek ama optimize bir ayar var mı?

FSR devre dışı, diğer kalan tüm ayarlar en düşükte olacak şekilde oynayabilirsiniz. Onun haricinde başlatma seçeneklerine yazacağınız -high -Threads 12 gibi kodların da FPS arttırma konusunda yardımı dokunabilir.

FSR devre dışı, diğer kalan tüm ayarlar en düşükte olacak şekilde oynayabilirsiniz. Onun haricinde başlatma seçeneklerine yazacağınız -high -Threads 12 gibi kodların da FPS arttırma konusunda yardımı dokunabilir.

İstersen gölge ve doku ayarlarını da biraz arttırabilirsin. Sistemin yeter diye düşünüyorum.

Hocam en düşük ayarlarda düzgün oynayamazsın büyük ihtimalle. Yüksek FPS alacağım diye oyun zevkini yok etmeye gerek yok. NVIDIA'nın kendi sunduğu ayarları kullanabilirsiniz.

Hocam en düşük ayarlarda düzgün oynayamazsın büyük ihtimalle. Yüksek FPS alacağım diye oyun zevkini yok etmeye gerek yok. NVIDIA'nın kendi sunduğu ayarları kullanabilirsiniz.
Texture asıl önemli faktör. Diğerleri düşük olsada çirkin gözükmüyor.
Ayrıca üretilen kare sayısı arttıkça her ne kadar hz düşük olsada bir o kadar yumuşak görüntü elde ediyorsunuz. 200FPS = 5ms bir yeni kare demek. 60Hz monitörde bile 90FPS ile 200 fpss fark ediyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı