Ben de Asus tuf aldım 3 fanlı. Ekran kartı tutacağına gerek var mı sizce?
Merhabalar. MSI RTX 3060 Ventus 3X OC ekran kartım için yatay ve RGB ekran kartı tutacağı arıyorum. GPU holder önerilerinizi alabilir miyim?
Neden mis gibi kart ?Şimdiki ekran kartları bükebiliyor.
Umarım o ekran kartını almamışsınızdır.
Neden mis gibi kart ?
Reis ben kullanmadım. Haklısındır da. 7000₺ ye daha iyisine denk gelmemiştim. Ondan aldım. Yine de tutacak konusunda önerini alabilir miyim?Ventus kadar berbat bir kart görmedim. Gördüğüm tüm modelleri ısınma sorunlu ve giriş seviyesi komponent kullanır.
Reis ben kullanmadım. Haklısındır da. 7000₺ ye daha iyisine denk gelmemiştim. Ondan aldım. Yine de tutacak konusunda önerini alabilir miyim?
Yatay ve rgb olan önerin var mı reisSOLUSTRE 1 adet ekran kartı tutucu, alüminyum grafik kartı, su soğutma kiti, siyah tutucu, tutucu, tutucu, masaüstü grafik kartı, bilgisayar için destek : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SOLUSTRE 1 adet ekran kartı tutucu, alüminyum grafik kartı, su soğutma kiti, siyah tutucu, tutucu, tutucu, masaüstü grafik kartı, bilgisayar için destek : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bir de daha kargoya verilmedi iptal hakkım var. 7000₺ ye önerebileceğin başka model var mı reis?SOLUSTRE 1 adet ekran kartı tutucu, alüminyum grafik kartı, su soğutma kiti, siyah tutucu, tutucu, tutucu, masaüstü grafik kartı, bilgisayar için destek : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SOLUSTRE 1 adet ekran kartı tutucu, alüminyum grafik kartı, su soğutma kiti, siyah tutucu, tutucu, tutucu, masaüstü grafik kartı, bilgisayar için destek : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Yatay ve rgb olan önerin var mı reis
Bir de daha kargoya verilmedi iptal hakkım var. 7000₺ ye önerebileceğin başka model var mı reis?
Yatay ve rgb olan önerin var mı reis
Bir de daha kargoya verilmedi iptal hakkım var. 7000₺ ye önerebileceğin başka model var mı reis?
7000 TL'ye başka kart kalmamış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.