RTX 3060 için tutacak önerisi

İade ederim de şu an bir pc topladım. Tek ekran kartı eksik. Ekran kartı olmadığı için de pcyi açamıyorum. Güzel bir öneriniz varsa neden olmasın:)

Bu bile kazık şuan ama her türlü 3060 almaktan iyidir. Biraz zamanınız varsa gaming gecesinden veya amazon’dan daha ucuza alabilirsiniz. Bütçe 8000 civarına çıkarsa sahibinden’de satılan 6700 XT’ler var kesinlikle fiyatına değer.

Bu bile kazık şuan ama her türlü 3060 almaktan iyidir. Biraz zamanınız varsa gaming gecesinden veya amazon’dan daha ucuza alabilirsiniz. Bütçe 8000 civarına çıkarsa sahibinden’de satılan 6700 XT’ler var kesinlikle fiyatına değer.
Amd istemiyorum. Nvidia ekran kartı odaklıyım.

Amazon'dan takip etmeni tavsiye ederim. Asus Tuf RTX 3060Ti modelini 7300Tl'den satın aldım.
Ne zaman aldın reis. Şu son 1 haftadır fiyatlar hergün artıyor stoklar her gün azalıyor
Ne zaman aldın reis. Şu son 1 haftadır fiyatlar hergün artıyor stoklar her gün azalıyor
Bir de pişman olursun diyosanız hemen şu an iptal edebilirim:D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı