RTX 3060 ile 42,5 MH kazım performansı almak

krsck

Decapat
Katılım
21 Ocak 2021
Mesajlar
547
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, RTX 3060 ASUS Dual OC ekran kartım var. Mining işlemi sırasında maksimum 42,5 alıyorum. MSI Afterburner'da bu ayarları kullanıyorum. İnternette dolanırken RTX 3060 kullanan insanların 47-48-49 mh değerleri aldığını gördüm. Kartım mı güçsüz yoksa bir yerde yanlış mı yapıyorum?

1620206017612.png


Not: Ekran görüntüsü alırken mining yapılmıyordu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gücü az veriyorsun sanırım bende de aynı model var

-350
+1350
+69 Power
70 fan hızı

Bu şekilde verdiğimde 49 mh civarı veriyor fakat o kart ile video izlersen ya da nette gezinirsen mh düşecektir 40 seviyelerine hiçbir şey yapmazsan 49 mh alırsın bu değerler ile.
 
Farklı mining programları var mı? Varsa kullanılan mining programına göre farklılık gösterir mi? Arada 0mh ile kazıyor, o sorunu da çözemedim.
 
Kazım yaparken birden 0'a düştüğü oluyor mu?

Hocam öyle değildi 3060 kartlarda donanımsal da kontrol var. Sadece 470 yazılımı olayı çözmüyor. Belli periyotlarla bazı kontroller yapıyor. Bilgisayarın öncelikle güç ayarlarını bir kapat kendini kapatmasın açık kalsın. (arama çubuğuna güç yaz çıkan bölümden ayarları yaparsın) bilgisayar dinlenmeye uykuya geçmesin.

Bir de kartın HDMI çıkışına muhakkak monitör bağlı olsun.
 
Uykuya geçmedi, görüntü de var. Az önce size mesaj yazarken kazım yapıyordu o sırada forumda takıldım biraz şimdi cevap verirken tekrar baktım 0a düşmüş yine. Uygulamayı aç kapa yapmam gerekecek. Dün gece açık bırakıp yattım, sabah 10 gibi kendiliğinden 0'a düşmüş yine. Neyin tetiklediğini bulamadım.
 
İlginç hocam kartta sorun olabilir mi? Kullandığında bilgisayarı biraz düşme olabiliyor kazimda ama dediğin gibi hiç olmadı bende. Ben 15 günlük yapıyorum. Deneyimli arkadaşlar yardımcı olurlar.
 
bende 15 gündür kazım yapıyorum sıfıra düştüğü oldu. Aynı zamanda grafik tasarımcıyım Adobe Indesign'da pdf yaparken 0 düşüyor. Daha doğrusu hata verip kazım yapmayı bırakıyor. Bende pdf bittikten sonra tekrar açıyorum sıkıntı olmuyor.
 
Bugün işe giderken açmıştım, saatlerce sorunsuz çalışmış sonra 0 a düşmüş 2-3 saat sonra tekrar eski performansına dönmüş. Çözemedim hala olayı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı