RTX 3060 ile CoD MW2 oyundan atıyor

İşletim sistemi
Windows 10

ruukeN

Yoctopat
Daha fazla  
Ekran kartı
RTX 3060
İşlemci
Ryzen 5 5500
Arkadaşlar selam çok fazla konu baktım ama hiçbiri yararlı olmadı. Farklı seçenekleri olan vardır belki diye konu açmak istedim. Oyunu açtığım zaman ekranım puslu gibi oluyor bir anda daha sonra oyun açıldıktan sonra MW2 seçeneğinden hikayesini oynamak için Campaign'i başlattığımdan birkaç saniye sonra oyundan atıyor. Çok şey denedim ama bir türlü çözemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birçok sebep olabilir,
En istediğimiz hata yazılımsal olması. Oyunu silip yüklemek çözebilir veya windowssal bir sorun olabilir ve format bu sorunu çözebilir.

Donanımsal olduğunu düşünüyorsan hangi donanımda olduğunu şu adımlarla biraz daha daraltabiliriz.

MSI Afterburner ile düzgün ayarlar yap ve oyun açıldığında sistem değerlerin gözüksün.
CPU, GPU sıcaklığından atabilir.
RAM'lerinde sorun olabilir.
BIOS kafayı yemiş olabilir.(BIOS reset düzeltebilir)
CPU, GPU kullanım oranlarından bir sonuç yakalayabilirsin.
PSU sorunlu ya da kalitesiz olabilir, bu durum sisteme yük bindirdiğinde voltage sorunlarından güvenlik için çökme yapabilir.

Bu dediklerimi değerlendir, uygulamayı sil yükle ve dediklerimden sorunu çözmeyi dene.
Eğer sonuç almazsan daha detaylı bir anlatımla buradaki bilgilendirmeyi arttır.
Mesela pus dediğin ne sadece bu oyunda mı?
Yük altındaki her uygulamadamı oluyor.
Belirtileri neler vs.

Kolay gelsin.

Birçok sebep olabilir,
En istediğimiz hata yazılımsal olması. Oyunu silip yüklemek çözebilir veya windowssal bir sorun olabilir ve format bu sorunu çözebilir.

Donanımsal olduğunu düşünüyorsan hangi donanımda olduğunu şu adımlarla biraz daha daraltabiliriz.

MSI Afterburner ile düzgün ayarlar yap ve oyun açıldığında sistem değerlerin gözüksün.
CPU, GPU sıcaklığından atabilir.
RAM'lerinde sorun olabilir.
BIOS kafayı yemiş olabilir.(BIOS reset düzeltebilir)
CPU, GPU kullanım oranlarından bir sonuç yakalayabilirsin.
PSU sorunlu ya da kalitesiz olabilir, bu durum sisteme yük bindirdiğinde voltage sorunlarından güvenlik için çökme yapabilir.

Bu dediklerimi değerlendir, uygulamayı sil yükle ve dediklerimden sorunu çözmeyi dene.
Eğer sonuç almazsan daha detaylı bir anlatımla buradaki bilgilendirmeyi arttır.
Mesela pus dediğin ne sadece bu oyunda mı?
Yük altındaki her uygulamadamı oluyor.
Belirtileri neler vs.

Kolay gelsin.

Görev yöneticisinden yüksek öncelikliye ayarladım ve oldu.Daha dün oynamama rağmen şu anda yine aynı şekilde açamıyorum oyunu.Ekte belirttiğim gibi geliyor sonra kapanıyor ve daha açılmıyor ama dün böyle bi ekran gelmiyordu.Onun yerine multiplayer ya da campaign seçtiğim bi kısım geliyordu.Araştırdım ama bir şey bulamadım.

Bu arada puslu sadece bu oyunda oluyordu o da campaign kısmını seçtikten sonra düzeliyordu.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    994,5 KB · Görüntüleme: 22

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı