hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 12 Ekim 2022 #1 Merhaba. RTX 3060'lı sistemde(işlemci vs. onlarda iyi sayılır) Ultra ayarlarda 80-50 arası FPS alıyorum sizce normal mi? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba. RTX 3060'lı sistemde(işlemci vs. onlarda iyi sayılır) Ultra ayarlarda 80-50 arası FPS alıyorum sizce normal mi? Şimdiden teşekkürler.
KS KS hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 12 Ekim 2022 #21 nicolatesIa dedi: Hocam ekran kartı ve işlemcinin driverleranin tam olup olmadığını kontrol etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı son ama işlemciyi hakkında hiçbir şey bilmiyorum. yigit16TR dedi: Anakart iyi mi? Ondan da kaynaklanabilir ama normal değil bu kadar düşük olması benim de var Monster RTX 3060 ben o civarlarda alıyorum. Genişletmek için tıkla... Anakarttan olabilir belki doğru söylüyorsunuz. Artı 0 Eksi
nicolatesIa dedi: Hocam ekran kartı ve işlemcinin driverleranin tam olup olmadığını kontrol etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı son ama işlemciyi hakkında hiçbir şey bilmiyorum. yigit16TR dedi: Anakart iyi mi? Ondan da kaynaklanabilir ama normal değil bu kadar düşük olması benim de var Monster RTX 3060 ben o civarlarda alıyorum. Genişletmek için tıkla... Anakarttan olabilir belki doğru söylüyorsunuz.
nicolatesIa Decapat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 381 Çözümler 1 Yer kalifornia abd Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #22 hellomister dedi: Ekran kartı son ama işlemciyi hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırım işlemci sürücüleri güncel değil hocam. Artı 0 Eksi
hellomister dedi: Ekran kartı son ama işlemciyi hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırım işlemci sürücüleri güncel değil hocam.
KS KS hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 12 Ekim 2022 #23 nicolatesIa dedi: Sanırım işlemci sürücüleri güncel değil hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
nicolatesIa dedi: Sanırım işlemci sürücüleri güncel değil hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
nicolatesIa Decapat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 381 Çözümler 1 Yer kalifornia abd Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #24 hellomister dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi
laptopdakiamdişlemci Centipat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 1.287 Çözümler 5 12 Ekim 2022 #25 hellomister dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Anakartını söyler misin driverlarını indirirsin. nicolatesIa dedi: Sanırım işlemci sürücüleri güncel değil hocam. Genişletmek için tıkla... işlemci dedğin anakart sanırım işlemci sürücüsü yok Artı 0 Eksi
hellomister dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Anakartını söyler misin driverlarını indirirsin. nicolatesIa dedi: Sanırım işlemci sürücüleri güncel değil hocam. Genişletmek için tıkla... işlemci dedğin anakart sanırım işlemci sürücüsü yok
KS KS hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 12 Ekim 2022 #26 laptopdakiamdişlemci dedi: Anakartını söyler misin driverlarını indirirsin. İşlemci dedğin anakart sanırım işlemci sürücüsü yok. Genişletmek için tıkla... ASUS B550 Plus. Bu arada herkesten özür dilerim işlemcim Ryzen 7. Artı 0 Eksi
laptopdakiamdişlemci dedi: Anakartını söyler misin driverlarını indirirsin. İşlemci dedğin anakart sanırım işlemci sürücüsü yok. Genişletmek için tıkla... ASUS B550 Plus. Bu arada herkesten özür dilerim işlemcim Ryzen 7.
laptopdakiamdişlemci Centipat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 1.287 Çözümler 5 12 Ekim 2022 #27 hellomister dedi: ASUS B550 Plus. Genişletmek için tıkla... bu ekran kartı driverın https://tr.download.nvidia.com/Wind...-win10-win11-64bit-international-dch-whql.exe en günceli olmazsa Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA tuf gamingmi prime mi anakart. Artı 0 Eksi
hellomister dedi: ASUS B550 Plus. Genişletmek için tıkla... bu ekran kartı driverın https://tr.download.nvidia.com/Wind...-win10-win11-64bit-international-dch-whql.exe en günceli olmazsa Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA tuf gamingmi prime mi anakart.
nicolatesIa Decapat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 381 Çözümler 1 Yer kalifornia abd Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #28 laptopdakiamdişlemci dedi: Anakartını söyler misin driverlarını indirirsin. İşlemci dedğin anakart sanırım işlemci sürücüsü yok. Genişletmek için tıkla... İşlemci modelini yazıp işlemci sürücülerini indirebilirsiniz hocam. Artı 0 Eksi
laptopdakiamdişlemci dedi: Anakartını söyler misin driverlarını indirirsin. İşlemci dedğin anakart sanırım işlemci sürücüsü yok. Genişletmek için tıkla... İşlemci modelini yazıp işlemci sürücülerini indirebilirsiniz hocam.
laptopdakiamdişlemci Centipat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 1.287 Çözümler 5 12 Ekim 2022 #29 hellomister dedi: ASUS B550 Plus. Bu arada herkesten özür dilerim işlemcim Ryzen 7. Genişletmek için tıkla... sistem senin değil herhalde bende am4 anakarta nasıl intel taktın diyordum. Artı 0 Eksi
hellomister dedi: ASUS B550 Plus. Bu arada herkesten özür dilerim işlemcim Ryzen 7. Genişletmek için tıkla... sistem senin değil herhalde bende am4 anakarta nasıl intel taktın diyordum.
Freezyf Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.474 Çözümler 4 12 Ekim 2022 #30 Normal değil ama her şeyi Ultra Full yaptıysanız olabilir. Artı 0 Eksi