RTX 3060 ile i5 10400F uyumu

PingMaster

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bildiğiniz üzere ocak ayında 3060 çıkıyor. Ben de 8000TL'ye böyle bir sistem toplamaya karar verdim. Ama 1080P'de bu işlemci ve 3060 kart ile darboğaz yaşar mıyım? Bir de sizce sistemin parçalarını şimdi mi alayım yoksa kart çıkınca GameGaraj gibi yerlerden hazır sistem mi kovalayayım?(Daha önce montaj yapmadım)

Ağır darboğaz olur 2070'le bile %10 darboğaz yapıyor. Z490 falan alıp 3600 MHz talarsan belki azalır ama 3K TL.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3060 Ti'la bazı oyunlarda sadece düşük darboğaz yapıyor 3060 la ciddi darboğaz olcağını sanmıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3060 Ti'la bazı oyunlarda sadece düşük darboğaz yapıyor 3060 la ciddi darboğaz olcağını sanmıyorum.

Pubg zaten bozuk. Darboğaz olacağını ben de sanmıyorum.

Arkadaşlar bildiğiniz üzere ocak ayında 3060 çıkıyor. Ben de 8000TL'ye böyle bir sistem toplamaya karar verdim. Ama 1080P'de bu işlemci ve 3060 kart ile darboğaz yaşar mıyım? Bir de sizce sistemin parçalarını şimdi mi alayım yoksa kart çıkınca GameGaraj gibi yerlerden hazır sistem mi kovalayayım?(Daha önce montaj yapmadım)

2K'da darboğaz işlemciye yüklenen oyunlarda darboğaz yapar ama hissetmezsin bile.
Ama 1080P kullanırsan yüksek ihtimalle yaşarsın.

Arkadaşlar peki darboğaz olsa bile gelecek yeni oyunlarda ekran kartı daha da zorlanacağı için bu az olan darboğaz bitmez mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı