Ekran kartında mining yapılıp yapılmadığını anlayamazsınız veya bakamazsınız.
Nedeni nedir, uzaktan mining yapilma ihtimali var mı? Ben yapmıyorum çünkü.
Uzaktan yapılma ihtimali virüs yolu ile olabilir belki. Öyle bir şey olsa zaten ekran kartı kullanımınız siz bir şey yapmıyorken bile yüksek olabilir, oradan bir ihtimal anlaşılabilir. Ama dediğim gibi biraz zor.Nedeni nedir, uzaktan mining yapilma ihtimali var mı? Ben yapmıyorum çünkü.
Uzaktan yapılma ihtimali virüs yolu ile olabilir belki. Öyle bir şey olsa zaten ekran kartı kullanımınız siz bir şey yapmıyorken bile yüksek olabilir, oradan bir ihtimal anlaşılabilir. Ama dediğim gibi biraz zor.
Şöyle düşünün, ikinci el bir ekran kartı aldınız ve bu kartla mining yapılmış ama size söylenmemiş. Kart düzgün ayarlarla mininge girdiyse oyun oynarken yorulduğu gibi yorulur mining esnasında. O yüzden anlaşılamaz.
Anlaşılmaz ne kadar anti virüs uygulamasıyla taratırsan tarat anlaşılmaz bilgisayara 3. parti yazılım yüklemediysen bir şey olmaz oyun yamasına bile mining yapan var dikkatli olun iyi sosyaller.
Bilgisayarı sıfır topladım Kaspersky kullanıyorum fakat emin değilim hiçbir yolu yok mu bulmanın.
3.parti yazılım nedir crack oyun falan mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.