| GPU Motoru Özellikleri: | NVIDIA CUDA® Çekirdekleri | RTX 3060 Tİ 4864 | RTX 3060 3584 |
| Artırılmış Saat Hızı (GHz) | 1.67 | 1.78 | |
| Standart Saat Hızı (GHz) | 1.41 | 1.32 | |
| Bellek Özellikleri: | Standart Bellek Yapılandırması | 8 GB GDDR6 | 12 GB GDDR6 |
| Bellek Arayüz Genişliği | 256-bit | 192-bit | |
| Teknoloji Desteği: | Ray Tracing Çekirdekleri | 2. Nesil | 2. Nesil |
| Tensor Çekirdekleri | 3. Nesil | 3. Nesil | |
| NVIDIA Mimarisi | Ampere | Ampere | |
| Microsoft DirectX® 12 Ultimate | Var | Var | |
| NVIDIA DLSS | Var | Var | |
| PCI Express Gen 4 | Var | Var | |
| NVIDIA® GeForce Experience™ | Var | Var | |
| NVIDIA Ansel | Var | Var | |
| NVIDIA FreeStyle | Var | Var | |
| NVIDIA ShadowPlay | Var | Var | |
| NVIDIA Highlights | Var | Var | |
| NVIDIA G-SYNC® | Var | Var | |
| Game Ready Sürücüler | Var | Var | |
| NVIDIA Studio Sürücüleri | Var | Var | |
| NVIDIA GPU Boost™ | Var | Var | |
| NVIDIA NVLink™ (SLI-Ready) | - | - | |
| Vulkan RT API, OpenGL 4.6 | Var | Var | |
| HDMI 2.1 | Var | Var | |
| DisplayPort 1.4a | Var | Var | |
| NVIDIA Encoder | 7. Nesil | 7. Nesil | |
| NVIDIA Decoder | 5. Nesil | 5. Nesil | |
| VR Ready | Var | Var | |
| Ekran Desteği: | Maksimum Dijital Çözünürlük (1) | 7680x4320 | 7680x4320 |
| Standart Ekran Bağlayıcıları | HDMI 2.1, 3 tane DisplayPort 1.4a | ||
| Çoklu Monitör | 4 | 4 | |
| HDCP | 2.3 | 2.3 | |
| Founders Edition Kart Boyutları: | Uzunluk | 9.5" (242 mm) | |
| Genişlik | 4.4" (112 mm) | ||
| Slot | 2-Slot | ||
| Founders Edition Termal Güç Teknik Belirtimleri: | Maksimum GPU Sıcaklığı (C) | 93 | 93 |
| Ekran Kartı Gücü (W) | 200 | 170 | |
| Önerilen Sistem Gücü (W) (2) | 600 | 550 | |
| Ek Güç Bağlayıcıları | 1x PCIe 8-pin. (adapter to 1x 12-pin included) |
Peki anladım bu arada boyutu bu kasa ile uyumlu mudur?Red Devil Soğutma konusunda en iyilerden. Normalde 9K ya yakın fiyatı var. Bence bu fırsat kaçmaz. Soğutması diğer 2 modele göre daha iyi.
Ekran kartı 320mm. Kasa da 320mm ye kadar destekliyor. Tam sığması gerek.Peki anladım bu arada boyutu bu kasa ile uyumlu mudur?
Asus TUF Gaming GT301 ARGB Fanlı ATX Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming GT301 ARGB Fanlı ATX Kasa fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming GT301 ARGB Fanlı ATX Kasa özelliklerini incele, 3.455,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Umarım tam sığar bu arada benim kullandığım monitör 1080p bu ekran kartı ise 2k yani 1440p oyun için tasarlanmış diyor benim monitörüm ile bu uyumlu çalışır mı veya fps düşüklüğüne sebep olur mu?Ekran kartı 320mm. Kasa da 320mm ye kadar destekliyor. Tam sığması gerek.
Bu arada bu ekran kartı 2k 1440p performans için üretildi diyor benim monitörüm ise 1080p çözünürlükte bu ekran kartı ile bir uyum sorunu olur mu veya fps düşüklüğü yaşar mıyım?Tepe model derken sizce neyi kast ediyorum?
Sorun yaşamazsın.Umarım tam sığar bu arada benim kullandığım monitör 1080p bu ekran kartı ise 2k yani 1440p oyun için tasarlanmış diyor benim monitörüm ile bu uyumlu çalışır mı veya fps düşüklüğüne sebep olur mu?
Bu arada bu ekran kartı 2k 1440p performans için üretildi diyor benim monitörüm ise 1080p çözünürlükte bu ekran kartı ile bir uyum sorunu olur mu veya fps düşüklüğü yaşar mıyım?
Kanka kasayı almadıysan onu alma başka önerelim gereksiz pahalı ve küçük bir kasa ekran kartın sığar ama ucu ucunu kötü olur bence.Peki anladım bu arada boyutu bu kasa ile uyumlu mudur?
Asus TUF Gaming GT301 ARGB Fanlı ATX Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming GT301 ARGB Fanlı ATX Kasa fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming GT301 ARGB Fanlı ATX Kasa özelliklerini incele, 3.455,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İşlemcinin ne kadar iyi olduğuna bağlı. Sorun yaratıcak bir darboğaz yiyeceğini sanmıyorum.Umarım tam sığar bu arada benim kullandığım monitör 1080p bu ekran kartı ise 2k yani 1440p oyun için tasarlanmış diyor benim monitörüm ile bu uyumlu çalışır mı veya fps düşüklüğüne sebep olur mu?
Bu arada bu ekran kartı 2k 1440p performans için üretildi diyor benim monitörüm ise 1080p çözünürlükte bu ekran kartı ile bir uyum sorunu olur mu veya fps düşüklüğü yaşar mıyım?
İşlemciyi i5-13400f kullanacağım herhangi bir darboğaz olmaz diye düşünüyorumİşlemcinin ne kadar iyi olduğuna bağlı. Sorun yaratıcak bir darboğaz yiyeceğini sanmıyorum.
1080P'de yine olur da can sıkıcı bir darboğaz olmaz.İşlemciyi i5-13400f kullanacağım herhangi bir darboğaz olmaz diye düşünüyorum
1080P'de yine olur da can sıkıcı bir darboğaz olmaz.
1080p'de kart kendini tam kullanmaz güçlü bir kart olduğu için. 1080p'de RX 6600 XT daha iyi ama RX 6700 XT alınabiliyorsa alınmalı. Büyük bir problem yaşamazsınız 1080p'de.Peki normalde bu tarz ekran kartı kullananlar genelde 2K monitör mü kullanıyor neden 1080p monitörde aynı performansı vermiyor anlamış değilim açıkçası. Ayrıca 1080p için farklı ekran kartı mı kullanmam gerekiyor?