Çözüldü RTX 3060 laptop GPU 60W çekiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

The Towande

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Lenovo Ideapad Gaming 3 82K200JUTx Ryzen 7 5800H 16 GB 1TB SSD RTX3060 15.6" Full HD notebook ürününe sahibim. Pil, güç ve Lenovo vintage ayarlarının hepsini performans moduna geçirmeme rağmen ekran kartı maximum 60W güç çekiyor. Normalde 90W olmasına rağmen.

Oyunları şarjda (prize takılı) oynuyorum ve dediğim gibi her şey performans modunda.

Son düzenleyen: Moderatör:
GeForce Experience'deki performans ayarlarına baktın mı?

Lenovo Ideapad Gaming 3 82K200JUTx Ryzen 7 5800H 16 GB 1TB SSD RTX3060 15.6" Full HD notebook ürününe sahibim. Pil, güç ve Lenovo vintage ayarlarının hepsini performans moduna geçirmeme rağmen ekran kartı maximum 60W güç çekiyor. Normalde 90W olmasına rağmen.

Oyunları şarjda (prize takılı) oynuyorum ve dediğim gibi her şey performans modunda.

82K200JUTx modelinde 512 GB SSD var hocam. Senin model bu değil mi? Bir de kaç watt çektiğine nereden bakıyorsun? Hangi uygulamayı kullanıyorsun?

82K200WHTx​

Hangi oyunda 60 watt çekiyor mesela?

GTA 5, en yüksek ayarlarda.
Furmark indirip deneyebilir misin güç tüketimi kaç olacak?

Çünkü az güç çekmesi tamamiyle GTA5 ile ilgili bir problem. 6500XT kartlar bile 60-70W çekiyor. Dediğim gibi Furmark'tan stress testi yap bakalım kaç Watt çekecek total.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı