RTX 3060 laptop kaç sene gider?

Herkes 10 ya da 6 demiş bende 13 diyorum.

Artık oyunları optimize etmemeyi kendine huy edindi firmalar. Eğer belli bir süre orta-yüksek ayarlarda götürmezse, bu donanım kaynaklı değil oyun yapımcıları yüzünden olur.

Bir de laptopların donanımları masaüstü bilgisayarlar kadar güçlü olmuyor maalesef. Normal PC ile laptoptaki 3060 performansı aynı olmaz. Daha düşük olur. Bunu da göz önünde bulundurmak lazım.

10 sene belki sorunsuz kullanırsın belki de 1 yıl içinde 3 defa garantiye gider elektronik işi biraz şans.

Anladığım kadarıyla sorulan şey yeni oyunlara uyum sağlaması.
Ben 7 yıl gider diye düşünüyorum.

ne kadar süre önce aldınız memnun musunuz ? Bence 5 seneyi zorlar

ne kadar süre önce aldınız memnun musunuz ? Bence 5 seneyi zorlar
Henüz kullanmadım. Fiyatı 19 bin tl iken almıştım yoğunluk sebebiyle başına oturamadım. Fiyatlar daha da artmadan alayım mantığıyla almıştım.

Çünkü parça değişimi kısıtlı ve laptoplarda kullanılan ekran kartı ile kasada kullanılan farklı diye biliyorum dostum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
6 yıldan 3 yıla inecek kadar büyük bir performans farkı yok.

Çünkü parça değişimi kısıtlı ve laptoplarda kullanılan ekran kartı ile kasada kullanılan farklı diye biliyorum dostum.

Bu haliyle(parça değişimi yapmadan) kaç sene gideceğini soruyor arkadaş. Ekran kartlarında performans farkları oluyor ama %15-%20 gibi değerler oluyor. Yani 2 katı bir performans farkı oluşmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…