RTX 3060 laptop Minecraft'ta FPS düşüyor

sweetc4n

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. RTX 3060 ekran kartı olan bir laptop kullanıyorum Minecraft Java versiyon oynarken gün doğumunda veya gün batımında cok büyük FPS dropları yiyorum düzeltmek icin araştırıyorum ama hiçbir şey bulamıyorum yardımcı olabilecek var mı?

Minecraft işlemciye yük bindiren bir oyun hocam adamın işlemcisi kötüyse sadece ekran kartıyla nasıl yardımcı olalım? Ayrıca V-Sync açık olabilir Minecraft'ta düzgün çalışmıyor.

Okuduğunuzu niye anlamıyorsunuz, yeni nesil dışında 3060 barındıran başka cihaz var mı? i5 10100h falan mı barındıracak? MUX açık olmayabilir, oyun ekran kartını hiç görmüyor olabilir, güç tasarrufu modunda olabilir, düzinelerce şeyden biri olabilir ama işlemcinin kötü olması gibi bir şey söz konusu bile olamaz.

Chunklarınız kaçta.
12 chunk kullanıyorum

İşlemcin nedir?
i-7 11600

Laptop modelini belirtin lütfen.
excalibur g900

Laptop modelini belirtin lütfen.
excalibur g900
Minecraft işlemciye yük bindiren bir oyun hocam adamın işlemcisi kötüyse sadece ekran kartıyla nasıl yardımcı olalım? Ayrıca V-Sync açık olabilir Minecraft'ta düzgün çalışmıyor.
V-Sync kapalı hocam

Okuduğunuzu niye anlamıyorsunuz, yeni nesil dışında 3060 barındıran başka cihaz var mı? i5 10100h falan mı barındıracak? MUX açık olmayabilir, oyun ekran kartını hiç görmüyor olabilir, güç tasarrufu modunda olabilir, düzinelerce şeyden biri olabilir ama işlemcinin kötü olması gibi bir şey söz konusu bile olamaz.
MUX ne bilmiyorum hocam bilgisayar yüksek performans modunda kullanıyorum

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı