RTX 3060 laptop önerisi

Bütçe
En fazla 16000

Just a Minute

Hectopat
Yer
Düzce
Daha fazla  
Arkadaşlar Intel RTX 3060 16 GB RAM'li MSI laptop önerilerinizi buraya atabilir misiniz sizlere zahmet? (ısınma sorunu olmayan kasalar atarsanız çok mutlu olurum kendim biraz araştırdım ama MSI hakkında çok bilgi sahibi değilim)

Arkadaşlar Intel RTX 3060 16 GB RAM'li MSI laptop önerilerinizi buraya atabilir misiniz sizlere zahmet? (ısınma sorunu olmayan kasalar atarsanız çok mutlu olurum kendim biraz araştırdım ama MSI hakkında çok bilgi sahibi değilim)

Bütçe nedir bence sadece MSI marka bakmayın diğer markalarında var güzel laptopları.

Hocam neden sadece msi istiyorsunuz? Tulpar T7 V22.1 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Buna bakabilirsiniz. Monster'in alınabilir nadir cihazlarındandır. Arkadaşın üstte attığı Acer Nitro 5'e de bakabilirsiniz. İlle Msi istiyorsanız tek bu var fakat bu kasa ısınma sorunlu diye biliyorum.

Hocam neden sadece MSI istiyorsunuz? Tulpar T7 V22.1 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Buna bakabilirsiniz. Monster'in alınabilir nadir cihazlarındandır. Arkadaşın üstte attığı Acer Nitro 5'e de bakabilirsiniz. İlle MSI istiyorsanız tek bu var fakat bu kasa ısınma sorunlu diye biliyorum.

En fazla 16.000 TL olması gerek.

Hocam Monster'lara baktım ama çoğu kişi o bütçeyle Monster almayın, Monster'dan uzaklaşın gibi şeyler dedi ben MSI gibi bir markadan nasıl seçenekler var merak ediyorum yoksa bende Tulpar'lara baktım.

Hocam Monster'lara baktım ama çoğu kişi o bütçeyle Monster almayın, Monster'dan uzaklaşın gibi şeyler dedi ben MSI gibi bir markadan nasıl seçenekler var merak ediyorum yoksa bende Tulpar'lara baktım.
Tulpar T7 22.1 alınabilir bir model, bilinen bir problemi bulunmuyor. Monster almayın dedikleri modeller Abra modelleri ve bir kaç Tulpar modeli.

MSİ'den seçeneğiniz yok maalesef. Attığım Monster cihazın herhangi bir sorunu yok sağlam cihazdır. Yine de içinize sinmiyorsa Acer Nitro 5 alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı