Laptoplar çok dar alanda kurulduğu için her aynı Spec laptop aynı performansları da vermeyebilir, parçalarınız ısınıyor olabilir o yüzden düşük FPS'de alıyor olabilirsiniz, varyasyonunuz çok. Bir temizlik yapın edin.
Laptoplar çok dar alanda kurulduğu için her aynı Spec laptop aynı performansları da vermeyebilir, parçalarınız ısınıyor olabilir o yüzden düşük FPS'de alıyor olabilirsiniz, varyasyonunuz çok. Bir temizlik yapın edin.
Bilgisayar 2 haftalık temizliğine gerek yok daha şimdiden. Aslında CS:GO'da yoldaş 500 600 FPS görüyorum ama bu sadece Valorant'ta yaşanıyor Valorant'la alakasıda olabilir diye düşünüyorum.
Bilgisayar 2 haftalık temizliğine gerek yok daha şimdiden. Aslında CS:GO'da yoldaş 500 600 FPS görüyorum ama bu sadece Valorant'ta yaşanıyor Valorant'la alakasıda olabilir diye düşünüyorum.
Oyundayken genelde 55-60 Turbo fan kapatınca 65-70 oluyor. Garip bir şekilde soğutma sistemi çok iyi geldi şansıma evet yüksek Performans'da oynuyorum.
Oyundayken genelde 55-60 Turbo fan kapatınca 65-70 oluyor. Garip bir şekilde soğutma sistemi çok iyi geldi şansıma evet yüksek Performans'da oynuyorum.
Hatırladığım kadarıyla Nvidia denetim masasından programa özel ayarlar yapabiliyordunuz öyle bir seçenek bulursanız oradan valorantı seçin ve altlara doğru az indiğinizde maksimum kare hızı var onu siz kendiniz belirleyebilirsiniz.
Not: Yüksek değerler ekran kartı kullanımını ve sıcaklığını arttırabilir.
Hatırladığım kadarıyla NVIDIA Denetim Masası'ndan programa özel ayarlar yapabiliyordunuz öyle bir seçenek bulursanız oradan Valorant'ı seçin ve altlara doğru az indiğinizde maksimum kare hızı var onu siz kendiniz belirleyebilirsiniz.
Not: Yüksek değerler ekran kartı kullanımını ve sıcaklığını arttırabilir.
Ama tabii ki RDR2 gibi bir oyun geçince 75-80'lere çıkıyor fansız 85 görüyorum en fazla.