RTX 3060 laptopta 34 inç monitör kullanılabilir mi?

Merhaba Laptopum Msi Katana GF66 11UE-606TR girişi HDMI 2.0 olarak belirtilmiş ancak monitörün özelliklerinde hdmi için 100hz display port için 144hz alınabilir yazıyor
Monitör kaç hz kadar destekliyor?
HDMI 100hz Dİsplay port 144hz olarak destekliyor
Almayı düşündüğüm monitör xiaominin 34 inç olan modeli

@ysfemre aynılar hocam, üretim tarihi serileri falan farklıdır herhalde. Sizin konuya gelirsek, bu ekran 2K değil 3K ilk olarak. 2.'si özelliklerinde HDMI 100Hz verir diye bir şey yazmamış veya ben göremedim yani HDMI ile de DP ile de 144 alabilirsiniz laptopun donanımı yeterliyse. Siz sanırım ürünün yorumlarında arkadaşın biri böyle yazdı diye şüpheye düştünüz Ama o adamın GTX970'i var sizin RTX 3060'ınız yani dağlar kadar fark var. 3K çözünürlükte kaç Hz alırsınız bilmiyorum ama deneyimlerime dayanarak HDMI ile rahat 144Hz kullanırsınız.

Burada okumuştum hocam internetten cihazın kitapçığını buldumda.

Ama umarım sizin dediğiniz gibidir

Burada okumuştum hocam internetten cihazın kitapçığını buldumda.

Ama umarım sizin dediğiniz gibidir

Vallahi öyle yazıyor ha Dediğim gibi 3K hakkında bilgim yok, teorik olarak HDMI 2.0 ile 2K çözünürlükte maksimum 144 Hz alıyorsun mantıken 3K da daha az alman gerek. Ama ben HDMI 1.4 ile 2K da 120 Hz alıyorum teoride maksimum 75 almam gerek. O yüzden sende 144 alırsın dedim. Hatta bende ayarlarda 144 Hz de çıkıyor.

Tamam hocam çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…